Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pije piwo kto ze mna

Polecane posty

Gość gość

kto sie dzisiaj alkoholizuje do laptopa i dlaczego? :)

Gość gość
powody zostawię dla siebie, ale faktycznie mam ochotę się n****** jak dziki pies. mogę potowarzyszyć ci w rozmowie jeśli tylko zechcesz

Gość autorka topikku
Ja pije przez facetów, to dranie :O teraz niedawno poznałam jednego fajnego, ale zachowuje sie jak idiotka i wszystko psuje :( spinam sie bez potrzeby, wygaduje glupoty bo chce dobrze wypasc, a zachowuje sie jak pajac. Ja mu sie chyba podobam i on probuje nawiazac ze mna kontakt, ale ja wszystko psuje swoim durnym zachowaniem :(

Gość gość
więc spotkało cię ogromne szczęście w postaci mojej osoby:) zadaj konkretne pytanie a dostaniesz najlepszą odpowiedź na jaką będzie mnie stać.

Gość autorka topikku
zachowuje sie jak idiotka, na tym polega moj problem :( poznalam faceta, chyba mu sie podobam, i to nawet bardzo, patrzy na mnie, zagaduje mnie, czasem do mnie dzwoni :) wydaje mi sie ze jest mna zaiteresowany. Mi tez on sie podoba i chyba zaczyna mi na nim zalezec, problem polega na tym, ze jak tylko zaczyna mi na kims zalezec, to jestem zablokowana :( chce dobrze wypasc***przez to zachowuje sie jak debil, placze mi sie jezyk, mowie glupoty :( w dodatku on mnie oniesmiela :( jeszcze troche i on mnie oleje bo sobie pomysli ze jestem jakas nienormalna :( co robic?

Gość gość
po alkoholu jest podobnie? tzn, czujesz się wtedy nieco bardziej rozluźniona? jeśli tak to sugeruję odrobinę w trakcie spotkania, byle nie samej przed:D zawsze też możesz z nim o tym porozmawiać. powiedzieć mu o swoim zażenowaniu jego obecnością i niezdrową tremą. jeśli cię lubi/podobasz mu się to obrośnie nieco w piórka, ale możliwe że razem zaczniecie się z tego śmiać, wymyślicie sposób a to przełamie bariery :) generalnie czytałem ostatnio, że świetnym sposobem na paraliżujący stres i całe objawy jakie on wywołuje jest przekucie owego stresu na podekscytowanie. łatwo się o tym czytało, trudniej wprowadzić w praktyce ale zasada była prosta. przy jednym i drugim uczuciu nasz organizm reaguje podobnie..ale to drugie jest pozytywne i daje nam większe poczucie kontroli :)

Gość gość
to i ja się zgłaszam z piwkiem :) mam dzisiaj wolny wieczór i czasami tak lubie:)

Gość autorka topikku
po alkoholu jest lepiej, jestem wyluzowana i w ogole dusza towarzystwa :P ale nie moge byc caly czas przy nim pijana! A moze tylko zle interpretuje jego zachowanie? Ale mysle ze mu sie podobam bo: -patrzy na mnie, nachyla sie do mnie jak mowi do mnie, patrzy mi w oczy, caluje w policzek na powitanie/pozegnanie -chce mi pomagac, dzwoni do mnie pod byle pretekstem, zagaduje na fb -pamieta wszystko co do niego mowie, interesuje sie moim zyciem jak myslisz? do reszty naszych kolezanek sie tak nie zachowuje :)

Gość autorka topikku
mi juz sie skonczylo piwo :( mialam tylko jedno, a jestem juz w pizamie i nie chce mi sie ubierac i wychodzic na ten mroz po kolejne :(

Gość gość
autorko ile masz lat ?? jezeli to nie tajemnica oczywiscie;)

Gość autorka topikku
22

Gość gość
też witam się pocałunkiem z większością koleżanek, to akurat standard. pomoc też może wynikać z dobrej natury. może mieć też dobrą pamięć :) każda z tych wymienionych z osobna może się zdarzyć bez problemu, w grupie to już inna bajka. interesujesz go, to praktycznie pewne. nie musisz też pić przy nim cały czas, musisz się oswoić. byłaś z nim na randce lub prostym spacerze? sytuacji sam na sam? jeśli nie to doprowadź do tego :) głupi pretekst. jeśli zapyta czy wszystko z u ciebie ok, wmyśl jakiś nagły problem. zepsuty kran czy komputer :D byle problem go nie przerósł. dalsze wydarzenia pozostawię twojej kobiecej intuicji :)

Gość gość
bez urazy ale 22 to bardzo mało... i szczerze radze nie dodawać sobie animuszu alkoholem... bo to sie przeważnie źle kończy :( a później będzie " sama nie wiem kiedy to sie stało ... "

Gość gość
przecież nie mówimy o upiciu się..a jak autorka zauważyła po wypiciu staje się duszą towarzystwa. odrobinę na odwagę :)

Gość gość
a co to za rożnica?? jak alko staje sie potrzebne do osiągnięcia jakiegoś celu , to zaczyna być problemem.... no ale powodzenia życze i już nie przeszkadzam w rozmowie:)

Gość autorka topikku
nigdy sie nie spotkalismy sam na sam. Tylko wsrod ludzi. Teraz bede miec z nim wiecej stycznosci. Ale jak mam sprawic zeby mnie gdzies sama zaprosil? Wystarczy, że bede dla niego mila i usmiechnieta? Jesli mu sie podobam to wystarczy? sama nie mam odwagi, zeby go gdziekolwiek zaprosic...

Gość gość
robisz z igły widły:) mimo wszystko kolejny punkt widzenia może być cenny dla autorki

Gość gość
a nie powinnaś się krępować naprawdę..po ostatniej imprezie, obudziłem się z kartką w kieszeni na której widniał numer telefonu i pytanie do mnie czy nie chce się spotkać, oczywiście odpisałem a kilka dni później faktycznie poznałem miłą dziewczynę. zamiast się przejmować weź życie w swoje ręce:) a jeśli nie umiesz to skorzystaj z rady dotyczącej pomocy. naprawa komputera w twoim domu czy przeniesienie czegokolwiek

Gość autorka topikku
Jak go poprosze o pomoc, to poczuje sie hmm wazny w moim zyciu?

Gość autorka topikku
najgorsze jest to, ze jestem troche niesmiala :( i nie umiem byc taka swobodna i przebojowa jak inne dziewczyny

Gość gość
chce mi pomagac, dzwoni do mnie pod byle pretekstem, zagaduje na fb.. poczekaj aż zapyta co u ciebie :) zrobisz smutną minę:( i opowiesz o problemie dajmy na to z komputerem. jak logika podpowiada on zapyta w czym rzecz a ty odpowiesz że nie masz pojęcia, wiesza się i zapytasz czy nie mógłby rzucić okiem. proste? :) nie mogę podpowiadać więcej bo jestem traktowany jako spamer. dobranoc :)🖐️

Gość autorka topikku
dziekuje Ci bardzo za rozmowe :) wykorzystam Twoje rady jak tylko bede miala okazje :) trzymaj za mnie kciuki!