Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedziec kumplowi czy nie

Polecane posty

Przypomniał mi się dowc** na temat. Przystanek .Na przystanku facet. Obok przechodzi inny i mówi;"Rogacz".Drugi dzień i znów ta sama sytuacja.Facet z przystanku nie wytrzymał.Pyta w domu żony a ta zaprzecza. I tak aż do następnego razu.Znów przystanek i nasz bohater.Obok przechodzi ten drugi i mówi:"Rogacz.Rogacz i donosiciel":)

Gość gość
właśnie, też tak myślę i uważaj, żeby ktoś nie doniósł kumplowi, że bawisz się w plotki. Żonie powiedz, że przemyślałeś sprawę i żeby nie wciągała w ploty, udawaj przed nią, że ciebie to nie bawi, a sam jak już tak bardzo chcesz pomóc to pomagaj. Chociaż, nie wiem w jaki sposób masz to zrobić.

Gość gość
bardzo dobrze znam kobiety,ile to już..26 latcool.gif xx 26 to za malo chyba ze masz na plecach bagaz 60 latka. w co watpie xx co do ciebie autorze to powiedzialabym. znalam sytuacje ze zona miala jeden romasik maz nie wiedzial. wszysycy wiedzieli. drugi romansik, ale z tym sie wydalo. wyrzucil ja z domu. on sie wyprowadzil do innego miasta i do dzisiaj z nikim nie utrzymuje kontaktu, bo stwierdzil ze takich znajomych to on ma w nosie. dowiedz sie na ile to prawda i wtedy dzialaj. zonie nie mow bo zamydli mezowi oczy , a i przeciwo tobie moze go nastawic. znam takie co sie wylgaly i nadal mezom rogi doprawiaja.

Gość gość
powiedz - ale tak anonimowo

Gość SzczerośćDoBólu
mów qrwa bo jak nie powiesz to Cie znajde przez administratora tego forum i tak wp************ że następnym razem nie bedziesz sie pytał forumowej gimbazy co masz zrobic bo na samą myśl siniaki ci się odnowią chcialbyś żeby teraz twoja laska się wypinała komuś ochoczo jęcząc zastanów się wszyscy wiedzą a Ty nie "Truman Show" qrwa mac wole szczerość do bólu niż umrzeć ze wstydu

Gość gość
mów qrwa bo jak nie powiesz to Cie znajde przez administratora tego forum i tak wp************ że następnym razem nie bedziesz sie pytał forumowej gimbazy co masz zrobic bo na samą myśl siniaki ci się odnowią chcialbyś żeby teraz twoja laska się wypinała komuś ochoczo jęcząc zastanów się wszyscy wiedzą a Ty nie "Truman Show" qrwa mac wole szczerość do bólu niż umrzeć ze wstydu xxxxxxx w 100% popieram!

Gość gość
Ja p*****le jacy tu wszyscy święto jebliwe , powiedz , powiedz a sami pewnie zdradzacie . Po h*j się wp*****lać w czyjś związek .

Gość gość
Gościu z 10.57 przybij piątkę :-P

Gość SzczerośćDoBólu
Po taki chu.... ,który podczas nieobecności i beztroskiej niewiedzy zaintersowanego sprawia uciechę "niewiaście" o której figlach i igraszkach nawet nie przyszło by mu do głowy

Gość SzczerośćDoBólu
druga kwestia jest taka że kumpel(fakt-znajomość dość bliska-relacje nie ważne) ,ktory wiedział o całym zajściu ,a nie uświadomił delikwenta zaboli gorzej niż wiadomość o tym co jego dama wyprawia=to tak jakbyś się przyłączył do zabawy a może qrwa masz ochotę

Gość gość
e tam, przecież można postawić oczy kołem i udawać, że się nic nie wie. A kumpel niech lepiej pilnuje swojej, poza tym 'widziały gały co brały' ;-p