Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiFio

Jak dyskretnie dac facetowi sygnal ze chce sie z nim przespac

Polecane posty

Gość MiFio

Panowie,macie jakies rady?

Gość gość
d**y mu dac chcesz a tu sie wstydzisz normalnie zenada

Gość gość
dyskretnych sygnalow nie zalapie, bo to facet :D powiedz wprost "wez mnie!" :P

Gość MiFio
Dobrze ujete- chce mu d******y:-)ale ze nigdy mi sie to jeszcze nie zdarzylo,to nie wiem jak to zasygnalizowac.

Gość gość
obleśna kur/wa... wstyd mi za kobiety gdy widze takie debilne tematy prostaczek :/

Gość MiFio
No wlasnie nie potrafie...dlatego pytam:-)A co mozesz poradzic Krolowo?

Gość MiFio
Hmm...do k***y mi daleko,jestem w takim wieku ze o zgode mamy nie musze pytac.Seks to cos naturalnego,od razu musze byc k***a? Moze ty gosciu masz jakis problem?

Gość MiFio
Ok,sprobuje:-)

Gość gość
Spotkajcie sie u któregos z was w domu. Najlepiej stwórz sytuacje abyście zaczeli sie całować reszte już wydarzo sie samo... Jeśli facet jest ogarniety powinien wykorzystać sytuacje sam na sam...

Gość MiFio
Tylko problem polega na tym ze prawie go nie znam,jestem raczej niesmiala.Poznalam go na szkoleniu,spoznil sie,jak tylko wszedl na sale i na mnie spojrzal to mialam wrazenie ze na chwile zatrzymal sie czas.Tak,tak,wiem jak to brzmi...no ale coz,tak sie poczulam:-)

Gość gość
Ile mash lateq?

Gość gość
ja facet powiem. po prostu patrz mu się w oczy z uśmiechem i udawaj dziewicę która nawet słowa sex nie zna. stary jak świat numer prostytutek. nie ma normalnego mężczyzny który to wytrzyma i nie zrobi wszystkiego by się z tobą przespać nawet jak będziesz bardzo brzydka. dosłownie tak to na nas działa :D

Gość gość
Rzeczywiście, 30 lat a siano we łbie. Nie potrafi ale chce :D

Gość gość
No i co z tego ze ma 30 lat i nie wie? . Wszystkie panny w okolicach 30 to juz musza byc wyrafinowane w tym temacie?

Gość gość
Wyrafinowane??? Znasz znaczenie tego słowa? Bzykać jej sie chce, ale nie wie jak sprowokować taką sytuację... To niech idzie do sexshopu, to będzie prostsze. Poza tym infantylne tekściki o zatrzymaniu czasu :D Prowokacja, nie ma tak głupich kobiet w tym wieku.

Gość gość
eee mogłaś źle zrozumieć "stary jak świat numer prostytutek" przepraszam nie pomyślałem, że to może być obraźliwe. po prostu to profesjonalistki i bardzo często fachowcy i tak robią bo to bardzo dobrze działa. nie że ty! cholera! głupio się tłumaczyć ale prawdziwy mężczyzna musi to zrobić jak się pomyli, c*pciak będzie się tłumaczył nawet jak czegoś nie zrobił, strugający twardziela jak zrobił nigdy się nie przyzna a mężczyzna musi sam o tym powiedzieć i zjeść tę żabę z uśmiechem. :O cholera! całkiem smaczna ta żabka :) naprawdę dobra

Gość MiFio
Ech...nie zrozumieliscie mnie.Nie jestem dziewica(mam 30 lat na Boga!!!),ale tez nigdy w zyciu nie poszlam do lozka z osoba ktorej nie znam.Na dylematy moralne nie mam czasu-wyszlam za maz jako dziewica,a facet okazal sie byc impotentem...tak wiec srednio mi sie oplacilo trzymanie cnoty dla tego jedynego.Ktos napisal ze to prowokacja,ze 30- latka pisze infantylne teksty...No coz,to forum,kazdy pisze co chce.Po prostu kiedy zobaczylam tego faceta zamurowalo mnie,moge byc dziecinna dla tych co nigdy tego nie poczuli.A ze to nowa sytuacja dla mnie to poprosilam o rady.

Gość on22latekwawa
Jak 30 lat to ty już milfem jesteś a nie panienką więc powinieneś sama zgadać .

Gość MiFio
Drogi gimnazjalisto,to ze jestem dorosla nie oznacza ze na skinienie mam tabuny facetow do bzykania.

Gość gość
Jejku ale problemy:-) mysle że jak facet jest kumaty i jest między wami chemia, to nie musicie nic mówić, pamiętam jak z moim narzeczonym rzucilismy sie na siebie i zaczęliśmy rozbierać:-) i niepotrzebowaismy do tego słów, wystarczyła chemia i stało się:-)

Gość gość
pomachaj mu majtkami

Gość Ania_1985
Jakiś czas temu też miałam ten problem. Wiem, że facet był wolny, a ja byłam kilka miesięcy bez seksu i naprawdę miałam na niego ochotę. Też jestem trochę nieśmiała, a już na pewno nie na tyle, aby zaproponować żeby mnie przeleciał... Zaczęłam się mocniej malować, trzepotałam rzęsami, odgarniałam przy nim włosy i stosowałam inne proste sztuczki. Zadziałało dopiero wtedy jak była impreza integracyjna i oboje wypiliśmy. Wtedy on nabrał śmiałości i w końcu pojechałam z nim do hotelu :)

Gość gość
Mozesz go zaczepic i zapytac co robi po szkoleniu.Zapros go do siebie na kawe.