Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat....

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Nie wiem co robić....Poznałam fajnego chłopaka...on jest obcokrajowcem. Świetnie nam się rozmawiało,mamy takie same poglądy, ja się zakochałam a on mnie chyba bardzo polubił, nawet życzenia na Święta od niego dostałam. Tak się jakoś złożyło, że spędziłam z nim dwa dni oprowadzając go po moim mieście. Problemem jest to, że on nie mieszka tutaj w Polsce i był chłopakiem jednej z moich najlepszych koleżanek ze studiów.Tak więc zostaliśmy na stopie koleżeńskiej. Rozstali się - nie przeze mnie. Tak sobie myślę, czy to źle i dziwnie by wyglądało gdybym do niego na Facebooku napisała wiadomość typu "co słychać?" itd. ???

Gość gość
I już podszyw powyżej...... :/ :/

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość gość
Dodam ,że mój Ahmed jest właścicielem budy z kebabami a z tego wynika ,że czeka nas wspaniała przyszłosc 😍

Gość gość
Ja jestem autorką tekstu. Długi tekst powyżej i ten komentarz są moimi jedynymi wypowiedziami. Już więcej nic w tym temacie nie napiszę; reszta mało inteligentnych wypowiedzi, które są tutaj i być może się jeszcze pojawią są idiotycznymi podszywami. Być może pojawią się tutaj wypowiedzi, że jednak zmieniłam zdanie, że się jednak wypowiem - będą to podszywy. Proszę o opinie w mojej sprawie z pierwszego komentarza i z góry dziękuję. Autorka.

Ucz się arabskiego i jedź do niego. To nieprawda co mówią o muzułmanach, to bardzo mili, kulturalni i wyrozumiali dla swoich żon panowie.