Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocałunek z innym

Polecane posty

Gość gość

Hej. Pisze z pewnym problemem, a mianowicie mam 19 lat, od pół roku spotykam się z pewnym chłopakiem. Znam go nieco dłużej bo jakies 3 lata. Bardzo dobrze nam ze sobą. On bardzo mnie kocha ja jego również. Z nikim nigdy nie dogadywałam się lepiej niż z nim no i w ogóle jest fantastyczny. Bylam przez kilka miesiecy we Wroclawiu i wtedy bylismy oddaleni od siebie jakies 300 km. Widywalismy sie mniej więcej co 2 tygodnie w weekendy. Problem polega na tym, że tam poznałam pewnego chlopaka ktory byl na wymianie z Hiszpanii. Spodobał mi się nie ukrywam. Spotkałam się z nim i wtedy on mnie pocałował. Z jednej strony dręczą mnie wyrzuty że zachowałam się nie w porządku wobec mojego chłopaka a z drugiej strony to mi się podobało. Teraz nie wiem czy powiedzieć o tym mojemu chłopakowi czy lepiej nie?

Gość gość
Lepiej nie mow moze znowu Bedziesz chciala z innym I co wtedy?

Gość gość
Z tym "innym" raczej prawdopodobnie nigdy się juz n i e spotkam bo wyjechałam z Wroclawia i wróciłam bliżej miejscowości mojego chlopaka

Gość gość
A jesli pojawi sie jeszcze inny to co? Zrobilas to raz zrobisz I kolejny moze ujawniaja sie twoje sklonnosci a lubisz sex?

Gość gość
Po co chcesz mu o tym powiedziec ? Tylko go zranisz , on bedzie cierpial a Tobie i tak to nie ulzy.

Na wyjeździe to nie zdrada. Lacha to też nie zdrada, bo to nie sex. Czego oczy nie widzą za tym dusza nie płacze. Zatem wal po rogach mężczyznę, którego kochasz swoją prawdziwą miłością (bo przecież miłość kobiety jest taka idealna), całuj się z innymi, rób im lachę itp. i nie mów o tym swojemu chłopakowi. Przecież to nie twoja wina, byłaś 300km od swojego chłopaka! Po drugie to był chłopak z wymiany, nigdy już go nie zobaczysz (chyba). Po trzecie to tylko pocałunek (pocałunek to nie zdrada). Po czwarte, która oparłaby się śniademu chłopakowi, wszak wiadomo jacy piękni są chłopcy w kolorze ziemi. A w ogóle, to przecież on cię pocałował, a nie ty jego! Jesteś rozgrzeszona. Właśnie, jakbyś chciała wiedzieć, to z księdzem jest bez grzechu.

A w ogóle to przecież kochasz swojego chłopaka. Po co ma o tym wiedzieć. Ważne że go kochasz, a tak jeszcze coś głupiego by mu do głowy przyszło. Pomyślałby, że jakaś szmata z ciebie, a przecież szmatą nie jesteś, to był tylko pocałunek. Pocałunki się zdarzają, nawet jak się kogoś bardzo kocha z całego serca! Przecież to Hiszpan! Oni są tacy ojej...że aż zesrać się można. Ten twój to powinien się cieszyć, że ma taki skarb jak ty. Inna to od razu d**y by dała temu śniademu chłopcy z wymiany, jakby 300km od domu była. Twój chłopak powinien być z ciebie dumny!