Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

angina a poczęcie

Polecane posty

Gość gość

Staram się od poprzedniego miesiąca o dziecko. Za ok 2 dni powinnam mieć owu, a od wczoraj mam infekcje gardła. Nie wiem czy to nie angina, choć gorączki nie mam. Czy powinnam zrezygnować że starań? Dodam, że dwa dni temu wspolzylam z zamiarem poczęcia

Gość gość
a jak już zajdziesz i zachorujesz to co usuniesz ,Infekcja gardla nie oznacza zaraz anginy mozesz brać jakieś środki do ssania ,płukać gardło .Ja bym nie rezygnowała z niczego .

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie? Nie chciałabym świadomie zaszkodzic ew. ciąży. Chociaż pewnie i tak nic z tego, bo testy owu negatywne mimo, że przedwczoraj wieczorem miałam pecherzyk 6mm i mam plodny śluz

Gość gość
6 mm to strasznie mało...

Gość gość
16 mm miało być

Gość gość
Co sadzicie?

Gość gość
Ja też w tym miesiącu byłam chora i brałam antybiotyk akurat w dniach plodnych. Nie zrezygnowaliśmy ze starań :) teraz czekamy na efekty :P

Gość gość
No to ja też nie rezygnuje. Ale martwię się, że owu nie wystąpi, choć wydaje mi się, że nigdy nie miałam z tym problemu. W pierwsza ciążę zaszła w 3 cyklu ale poronilam

Gość gość
Nie przesadzaj,a jeśli będziesz się starać rok to też się będziesz frustrować każdym przeziębieniem, bólem głowy itp.? Wyluzuj.

Gość gość
Dlaczego piszecie na forum o ciąży, jeśli dopiero się staracie? Tak tylko pytam.