Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiem ze to zabrzmi chamsko ale musze to napisac

Polecane posty

Gość gość

Przed chwila widzialam mega brzydka dziewczyne z calkiem fajnym facetem, sama nie naleze do pieknosci ale tamta byla na pewno brzydsza, takze ludzie nie przejmujcie sie ze jestescie za brzydcy. Milosc jest slepa.

Gość gość
a widziałaś dla jakiej laski kupicha rzucił żonę z 2 dzieci? miss polski 2007 miłość może i jest ślepa ale jak wygaśnie to wtedy może być nieciekawie

Gość gość
Ja jestem brzydka i nikt mnie nie chce :(

Gość gość
ja doszłam do tego jakiś czas temu - dlafacetow liczy się pewność siebie i przebojowość, wolą głosnego hałaśliwego paszczura niż cichą i nieśmiała ślicnzotkę :)

Gość gość
ja doszłam do tego jakiś czas temu - dlafacetow liczy się pewność siebie i przebojowość, wolą głosnego hałaśliwego paszczura niż cichą i nieśmiała ślicnzotkę :)

Gość gość

Gość gość
Daj maila to popiszemy :)

Gość gość
Wlasnie nie slyszalam jeszcze o tym myslalam ze moze ten rozwod to przez to ze sie rzadko widuja czy cos w tym stylu. Ale k***s z niego nie spodziewalam sie tego po nim. Przeciez ta zona tez jest bardzo ladna ale on oczywiscie polecial na mlodsza d**e jak kazdy.

Gość gość
mam kolege ma bardzo brzydka zone,ale naprawde brzydka,sam jest przystojniakiem a na pytanie czy wie jaka ona jest powiedzial;wiem i dlatego zaden kolega mi jej nie puknie

Gość gość
ta żona jest nawet podobna do tej całej Eweliny.. po prostu wymienił ją na młodszą wersję jej samej :/ ja pierdzielę

Gość SMB
Cicha i nieśmiała ślicznotka będzie miała branie więc bzdury piszesz. Ale jeśli do tego nie umie nawiązywać kontaktów towarzyskich i nie odnajduje się w społeczeństwie to masz rację . Pewnie miałaś na myśli siebie, cicha i nieśmiała to tak w łagodnym stylu powiedziane .

Gość gość
31.01.14 o lol... no właśnie to jest przerażające, że często się wiążą z brzydkimi żeby go nie zdradziła/oszukała/żeby ktoś mu nie odbił..

Gość gość
Ja jestem glosna i halasliwa ale tylko w domu :-P a pierwsze spotkanie to raczej nie bylo bo szli za raczke. Najpierw zauwazylam faceta mowie ooo nawet fajny na poczatku myslalam ze idzie z mama ale jak sie przyjzalam to zauwazylam ze trzyma ja za reke.

Gość gość
Ja jestem glosna i halasliwa ale tylko w domu :-P a pierwsze spotkanie to raczej nie bylo bo szli za raczke. Najpierw zauwazylam faceta mowie ooo nawet fajny na poczatku myslalam ze idzie z mama ale jak sie przyjzalam to zauwazylam ze trzyma ja za reke.

Gość gość
A ja widzę coś wręcz przeciwnego. Ładne kobietki wiążą się z brzydkimi facetami/ lub przeciętnymi. A przystojni faceci lecą TYLKO na ładne kobitki.

Gość gość
Zaraz sobie oblukam ta misske nie lubie go juz naprawde meeega kutafon z niego!

Gość gość
Pisałam kiedyś z takim przystojniakiem, był przystojny, na dość typowy sposób, ale ciało też miał wyrzeźbione mega w każdym razie, wysłałam mu zdjęcie i napisał mi że fajna ze mnie dziewczyna, nie straszą, ale też nie jestem pięknością. Ja mu powiedzialam,ze jest akceptowalny, i koleś się bardzo zdziwił i stwierdził, że ta opinia to przez to że on tak o mnie napisał i mówił 'może to dlatego że wysłałem ci czarno-białe zdjęcie' kumacie? hahah :) ale on mi się naprawdę średnio podobał, nie był przystojny na taki sposób jaki lubię no i był trochę za młody, ja wolę 30 + niż 25 +

Gość gość
o widzisz nie miałam na myśli siebie ,bo ja jestem przeciętna, ale znam kilka ślicznych dziewczyn co są same, bo nikt ich nie wyrywa, ewentualnie spotykają się ale faceci je olewają, a znam pastztey co mają branie ciągle drą ryja , mają pryszcze i twarz jakieś patologii no ale wszędzie ich pełno

Gość gość
takich naprawdę ładnych jest bardzo mało więc trudno żeby się sparowali tym bardziej że uroda a charakter to dwie różne kwestie, to tak samo mało prawdopodobne jak małżeństwo dwóch osób z IQ 170, ja tam wkoło widzę najwięcej przeciętniaków związanych z przeciętniaczkami

Gość gość
Mi sie zawsze wydawalo ze tak jest tzn dziewczyna wezmie pierwszego lepszego zeby nie zostac stara panna. A facet nie przejmuje sie i szuka idealu zeby miala kase, urode, fajny charakter, dobra prace.

Gość gość
facet to bierze co mu się trafi, to kobiety wybierają, facet łatwo się zakochuje, wystarczy okazać trochę zainteresowania, a leci nawet na przeciętną, większy dekolt i już traci głowę a zanim otrzeźwieje to często już jest po ślubie o ile dziewczyna zechce :) kobiety są bardziej wymagające i zawsze one decydują

Gość gość
bzdura bylam z facetem i jakos nie mogl się zakochać, a bylam dla niego mila i dobra ;) brzydka tez nie jestem, bo mówił jak się zdziwil, że myslal przed 1 randka,ze będę brzydka i skończy spotkanie po godzinie a gadaliśmy ze 3-4 godziny, wiele jego znajomych mowilo,że jestem taka ładna, a jednak...to było za mało