Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigy

Nigdy nie bylam na solarium ani u kosmetyczki czy jestem nienormalna

Polecane posty

Gość nigy

?????????

Gość gość
A ile Masz lat ?

Gość prawda jest brutalna
Jesteś po prostu zapuszczoną lochą :o

Gość gość
tak, idź się lecz :o

Gość gość
ja mam prawie 30 lat i: - nigdy nie bylam na solarium; - nie bylam u kosmetyczki; - nie uzywam podkladu ani pudru; - nie bralam tabsow; - nie mialam anala, nie polknelam spermy. wiec jestem jakis ewenement jak na te czasy.

Gość nigy
hahaha, na pewno jestem zakompleksiona, tlusta z tlustymi wlosami i bezrobotna. ;) w tym roku 26... a do fryzjera nie chodze od poltora roku... uwazam, ze nie mam potrzeby. zawsze mialam piekna cere (sama robie sobie maseczki, peeling etc), a karnacje mam normalna, moze ciut ciemniejsza niz ma wiekszosc. Nawet na jakies np. przed weselami nie chodzilam, szkoda mi kasy. a wlosy obcinam sobie sama...

Gość nigy
gosc prawie 30 lat, zawsze uzywam tylko korektora pod since (moj mankament z natury), od prawie 10 lat kremow koloryzujacych, ktore w Polsce jeszcze byly nieznane. rowniez spermy nie lykam, anala nie mialam, a dziewictwo stracilam w wieku 19, prawie 20 lat... jestem gatunkiem zagrozonym???

Gość gość
kiedy kremy koloryzujące były niby nieznane? bo ja używałam kremu koloryzującego marki Vichy w roku 2000. 3 tubki zużyłam zanim stwierdziłam, że wolę normalny krem. zresztą jakbyś miała rzeczywiście super cerę, to byś nie potrzebowała takiego produktu, więc może wizyta u kosmetyczki nie jest taka całkiem zbędna.. do autorki chwalisz się czy żalisz?

Gość gość
można też w domu przygotować pyry i kotleta, a można iść do restauracji- efekt w zapchaniu żołądka podobny, inny w jakości i kosztach oraz włożonym wysiłku własnym. podobnie z każdą płatną usługą. chodzenie do kosmetyczki, to "zbytek", bo płacisz za rzeczy, które możesz zrobić sama w domu, więc jak ktoś nie ma kasy, to rzeczywiście powinien sobie darować. różnica jest w jakości: np usuwając włosy laserem masz lepszy efekt niż depilując się w domu, robiąc mikrodermabrazję lepszy niz robiąc maseczkę z glinki itd. poza tym niektórzy wolą pewne żmudne i mało ciekawe zajęcia zlecić profesjonalistom i dotyczy, to tak samo malowania ścian jak i oczyszczania skóry czy depilacji brochy.

Gość gość
Niemodna i..jak ty i siebie dbasz?

Gość gość
solarium powoduje raka skóry i przyśpiesza starzenie

Gość gość
ja tez nie chodze do ksometyczek, fryzjerek itd. sama wszystko kolo siebie robie, bo moze mam pecha, ale zawsze trafialam na takie "profesjonalistki", ze wychodzilam ze zniszczonymi, albo zle obcietymi wlosami, albo skora byla gorsza niz przed zabiegiem. Zwyczajnie boje sie, ze zniszcza mi albo wlosy albo skore...i jeszcze mam im za to placic...

Gość gość
usuwając włosy laserem masz lepszy efekt niż depilując się w domu>>> akurat, efekt masz tak dlugo jak chodzisz na ten drogi laser, a jak przestaniesz to znowu masz wlosy, a do tego robia sie te takie male skorki odstajace... i za to placic?... w domu depilacja kremem jest tansza...

Gość gość nr 5
ja też nigdy nie byłam. mam rewelacyjną cerę, to po co mam chodzić? a kolor swojej skóry lubię taki, jaki jest.

Gość gość
ja zrobiłam depilację pach i wedżajny 5 lat temu, poprawki dość drobne po pół roku były, i nic mi nie odrasta, a ten komfort jest bezcenny. nie wiem jak wam, ale mnie te włosy strasznie przeszkadzały, bo o ile z resztę włosów na ciele nie mam problemów: cienkie, wolno odrastają, to tamte wymagały praktycznie codziennych zabiegów