Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielkosc brzuszka

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 22 tyg.przytylam od zajscia w ciaze 3 kg.wszedzie jestem taka sama jak przed ciaza tylko brzuszek jest duzy( wszystko poszlo mi w brzuszek).Czy lepiej miec tak jak ja mam czy byc duza wszedzie?niektorzy mysla ze jestem dalej niz 22 tydz.co I tym sadzicie?

Gość czekaj nie poganiaj
no to chyba jasne, że lepiej nie przybierać masy poza brzuchem, co to za pytanie? chcesz sie pochwalic?

ja powiem ci tak jak byłam w ciąży to o dziwo do 3 mc w pasie przybyło mi 30 cm a zawsze byłam szczuplutka w pasie tylko tyłek miałam większy Pod koniec ciąży brzuszek był raczej małych rozmiarów pomimo mega szybkich początków a po porodzie na drugi dzień już nie było widać że byłam w ciąży

Gość tak mysle i koniec tematu
Ale jestes pusta. I co uwazasz ze zdrowsze dla dziecka jest przytyc 3kg czy10? Pozniej zebys nie plakala ze zlapalas polpascca:/ ale przeciez waga najwazniejsza

Gość gość
Nie chwale sie tylko pytam sie czy to jest dobrze miec duzy brzuszek w 22 tyg I od czego to zalezy?;)

Gość gościówaaaaaaa
nie wiem od czego to zależy-może od genów? ja przed ciążą byłam szczupła, w ciąży przytyłam 20 kg w dniu porodu w najszerszym miejscu na brzuchu miałam 103 cm (170 wzrostu) położne mówiły że mam brzuch jak na 7 miesiąc dziecko urodziło się b drobne - nawet 3 kg nie miało mimo że tyle przytyłam... moje szwagierki- chude, niskie-drobne w ciąży przytyły po ok 15 kg wszystko poszło w brzuch u nich- miały ogromne i dziecko urodziły duże wniosek? najważniejsze że dziecko dobrze się rozwija :)