Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikegds

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Mikegds

To pytanie głownie do dziewczyn. Jak z wami pisać na necie, żebyście sie czuły wyjątkowe i zebyscie chciały zawsze pisac z facetem. Co poprostu lubicie zeby do was facet pisal?

Gość gość
musisz być tak fajny jak ja:) nigdy nie narzekam 🖐️

Gość gość
aha a dasz mi jakas rade?;)

Gość gość
mow zawsze kotku,kochanie by ci sie nie po..jebbaly imiona

Zasada ta sama co w "realu" - jeżeli ktoś przypadnie mi do gustu i mamy o czym rozmawiać to będę rozmawiać. Jak nie będzie tematu to po co pisać?

Gość inubyvtf
Tak jak pisze Moorland. A jeśli już to: - używaj jej imienia, własne imię zawsze przyciąga uwagę, a pisanie kotku, do kogoś kogo wciąż słabo znasz jest żałosne - nie pisz samego "hej, co słychać", tylko wspomnij jak ci minął dzień i dopiero wtedy pytaj co u niej, łatwiej wtedy pisze się informację zwrotną, kiedy można odnieść się do czyjejś historii - nie rób błędów ort. i pomyłek, oczywiście pojedyncze to luzik - rozmawiaj częściej z daną osobą w realu, wtedy też swobodniej gada się w necie - obczaj jakoś co ona lubi, jakie ma hobby, a potem o to pytaj, zainteresuj się delikatnie tematyką, chociaż nie powinno to być pytanie w stylu: ćwiczę mma, lubię czytać poezję, strugać wiatraki z drewna dębowego, a ty? i w tym momencie dziewczyna może nie chcieć powiedzieć, że ogląda właśnie powtórkę brazylijskiego serialu, bo może ty uznasz to za słabą rozrywkę

Gość gość
Ja np nie lubie tekstów maleńka, fajna dupa, gadania w kolko o seksie albo o kasie... :) Reszta sama sie potoczy :)