Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytomasens

Zakochałam się w 50latku

Polecane posty

Gość czytomasens

mam 32 lata, nie jestem kochliwa. od wielu lat żyję sama, pracuję... wszystko układało sie bardzo dobrze. Niestety mój spokój zakłócił ON. nie wiem czy tego chce, nie wiem czego w ogóle chcę. gdyby był młodszy chciałabym spróbować, ale w takiej sytuacji... dziewczyny czy to ma jakiś sens, nie chcę cierpieć i nie chcę, zeby on cierpiał.

Gość gość
gon dziada:D

Gość gość
no tak :-D a brode ma?

Gość gość
18 lat różnicy to dużo, ale kieruj się sercem, taka moja rada. Mój facet był ode mnie starszy o 12 lat, na początku różnic nie było, ale z czasem, cóż zmieniamy się, starzejemy, ale kobiety szybciej niz mężczyźni, więc to się wyrównuje. Wszystko zalezy od tego jakim jest człowiekiem, czy się dobrze rozumiecie, róznica wieku - to taka róznica jak kazda inna, 18 lat, to dużo, jak napisałam wyżej, ale to nie patologia.

Gość gość
jak czujesz się staro, starsza o kilka lat niż rzeczywiście masz, to próbuj szczęścia ale nie łudź się, że związek ze stabilnym facetem który mógłby mieć wnuki będzie powodem twojego odmłodzenia niestety, ale on zabierze ci resztki młodości

Gość gość
Goń go prosto do swojego wyrka. :-o

Gość czytomasens
nie latam po dyskotekach klubach, wiec nie obawiam się, ze odbierze mi taką 'młodość' jeśli o to Ci chodziło. Chciałabym mieć powazny, fajny związek jeśli już w ogóle mam się z kimś związać. za dobrze mi samej, zebym teraz miała się pchać w coś bezsensownego, bez przyszłosci.

Gość gość
Chcę mieć fajny związek. Jak będzie niefajny, to nie chcę. Po co mieć niefajny, skoro można mieć fajny? Za dobrze mi samej, żebym pchała się w niefajny... :-o Rzygać mi się chce od twojej dojrzałości życiowej. :-o

Gość gość
mlodosc to nie tylko kluby i dyskoteki przy nim zestarzejesz sie zanim sie obejrzysz ale dostrzezesz to dopiero wtedy jak juz ta skapcanienie cie dopadnie:D

Gość gość
zalezy od czlowieka 50latek to faktycznie juz niemlody facet ale znam 60 latkow jezdzaczych na nartach grajacych w tenisa, noge i maja o wiel lepsze cialo niz skapciali 30 latkowie/ Ale to sa wyjatki akurat

Gość gość
te prorok :-D

Gość gość
taki dziadek to pewnie cierpi na uwiąd starszy.

Gość gość
GOŚĆ Z 19-28 a kim ty jesteś imbecylu, zeby oceniać czyjąkolwiek dojrzałosć. rozumiem że twoja dojrzałosć polega na kiszeniu sie w związku z meżulkiem który i walnie cię i obrazi, wtedy czujesz ze zyjesz i że twój związke ma sens hahahah

Gość gość
ha ha ha...... chyba jakaś stuknięta jesteś.

Gość gość
bzyka czy tylko nim sika ?

Gość gość
wspolczuje, brakuje ci ojca?

Gość gość
23.05 - dobre haha

Gość gość
on przy tobie się odmłodzi, a ty? Nie ukrywajmy jest to mimo wszystko różnica pokoleń. Ciekawa jestem czy ty w ogóle jesteś w nim zakochana, bo z tego co napisałaś, wynika, że nie, a z braku laku nie radzę, bo szybko przekonasz się, że to nie jest to.

Gość czytomasens
no jeszcze mega zakochana nie jestem, ale czuję ze moge niexle wpasc wiec mysle logicznie i sie zastanawiam póki wybór wydaje sie łatwiejszy on jest wysoki, przystojny,m wysportowany i niczym nie przypomina 50latków jakich znam. jest radosny, pełen zycia i werwy, powiedziałabym nawet ze jest bardziej zywy niz ja haha

Gość gość
takie cudo i wolny:D:D:D:D:D:D

Gość czytomasens
jaką idiotką trzeba byc żeby tak napisać różni ludzi są sami, i piękni i mądrzy i brzydcy, co ma piernik do wiatraka dziecko

Gość gość
niunia, po co zadajesz ludziom durne pytania? przeciez ty juz wiesz co zrobisz dokonalas wyboru:D

Gość durnym ludziom można
zadać tylko durne pytania, skąd więć takie zdziwienie

Gość gość
od kiedy idzie sie po porade do durnych ludzi, kretynko? umiesz na takie pytanie odpowiedziec?:D

Gość gość
up