Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo karo

Jesli uważasz że jesteś nieatrakcyjny to założyłam topik dla Ciebie

Polecane posty

Tosię wyklucza, można z nieśmiałego stać się śmiałym w wyniku procesu pzemiany, ale nei można być jednocześnie takim i takim.

Gość gość
jakieś ograniczenia wiekowe?

Gość karo karo
Wypowiadają się osoby co nie są w takiej sytuacji

Gość gość
karo karo, a zostawisz do siebie jakiś kontakt? i skąd jesteś?

zaraz się okaże, że ty znasz nasze sytuacje. Ok, inaczej Ci to wytłumaczę. Nie można być jednocześnie chamem i kulturalną osobą. Cham może znać zasady dobrego wychowania, ale jak się do nich nie stosuje to jest nadal chamem. Jak przy innych kulisz ogon to nieważne co sobie myślisz - nie jesteś pewna siebie.

Gość karo karo
bez ograniczeń wiekowych,ale 60 letni panowie i wiek do 18 tez raczej nie dla mnie

Gość gość
jestem w takiej sytuacji i dziwię się, że interesują Cię nieśmiali mężczyźni.

Gość karo karo
Nie powiem z kąd jestem bo i po co A kontakt możemyu mieć tutaj w koncu to anonimowo piszemy

Gość karo karo
Tak, interesują mnie niesmiali mężczyźni i chciałabym takiego poznać. Podoba mi się w nich nienahalny sposób bycia sa delikatni wrażliwi, nie wydzierają się nie kłócą sa raczej spokojni , nie kombinują tez na boku itd itd

Ty naprawdę nie wiesz co to jest nieśmiałość. Oświecę Cię - osoba nieśmiała może być bardzo nerwowa (i często są nerwowe ;) ) , jak każdy inny może oszukiwać i być podła. Nie dorabiaj do tego całego rzędu cech które z nieśmiałością nie muszą mieć nic wspólnego.

Gość karo karo
skąd zatem u ciebie takie wnioski? z doświadczenia znasz kogoś takiego jak opisujesz? bo mnie trudno sobie wyobrazić niesmiałą osobe która jest chamska wulgarna czy nerwowa

Oczywiście, przecież nieśmiała osoba nie pokaże tego jaka jest kiedy kogoś nie zna. Tylko, że za nieśmiałością często idą kompleksy, jad i zgorzknienie i to szybko wychodzi. I tak, spotkałam w życiu takie jadowite. Na takich mówi się "cicha woda" ;) Tak jak choleryk może być wiernym, kochającym facetem (tylko narwanym), tak taki nieśmiały może być zakłamaną gnidą. Nie ma złotej zasady, więc nie oceniaj ludzi pochopnie na podstawie pierwszej wyraźnej cechy jaką widać.

Gość gość
autorko, załóż sobie konto na portalu randkowym. W opisie zamiast standardowego: jestem jaka jestem, możesz napisać: sama nie wiem czego chcę. Powodzenia

Cicha woda używa się w innym znaczeniu moor :) Nie jest to sama w sobie cecha negatywna, zależy jak ukierunkowana.

Gość karo karo
No to bardzo dziękuję w takim razie za taką opinię wg niej zacznę nieśmiałych oceniać jak żmije z których w kazdecj chwili wyjdzie jad bo są sfrustrowane swoją niesmiałością

a może po prostu nie oceniaj całego charakteru na podstawie jednej cechy? Na myśleniu "ze skrajności w skrajność" jeszcze nikt daleko nie zaszedł.

Gość karo karo
Dobrze niech ci będzie że niesmiały facet bywa nerwowy i wyjądą z niego wszysktkie negatywne cechy przy blizszym poznaniu. Ale kto nie ma wad. W każdym razie jak będzie niesmiały to przynajmniej nie będzie kombinował na boku i zdradzał. Z prostego powodu, nie ma śmiałośc do kobiet. Przynajmniej tym zostaje mi się cieszyć

moor pisze w pewnym sensie rację, osoba nieśmiała, to osoba, która ma ze sobą pewien problem. A ludzie lubią własnymi problemami obarczać innych.

Autorko, może nie mieć śmialości odmówić, w końcu to nieasertywna pierdoła, jak laska się zakręci, to nie będzie miał siły odmówić :D

No i znowu wysuwasz pochopne wnioski, bo przecież osoba nieśmiała może być bardzo podatna na uwagę i z racji niskiej samooceny zdradzi bardzo szybko. Nie mówię, że każda nieśmiała osoba je "be" - to tylko jedna, jedyna, niewiele mówiąca cecha charakteru, a Tobie się wydaje, że przesądza o sprawach takich jak wierność, szacunek, spokojne podejście do życia.