Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolaaaaaajnaaa

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Karolaaaaaajnaaa

Cześć. Potrzebuję jakiejś porady, pomocy bo już nie wiem co robić. Jestem z chłopakiem prawie rok planowaliśmy rodzinę i nagle niespodziewanie zaszłam w ciążę ,,,, jestem już w piątym miesiącu. Nagle zaczęliśmy się strasznie kłócić, tak naprawdę o wszystko. On ma głupie żarty w które jego zdaniem nie powinnam wgl wierzyć tylko je wyśmiać np. takie ( zdradziłem Cię, nie kocham Cię mam inną itp ) i jego zdaniem to nic takiego. Od pewnego czasu podczas kłótni która jest co jakieś 2-3 dni on mnie po prostu bije nie patrząc na to, że jestem w ciąży. Ogólnie chodzi o to, że brat chce zabrać mnie na stałe do Niemiec, do siebie żebym ja i dziecko miała jakąś przyszłość. Ale bardzo kocham chłopaka wiem, że on mnie też i nie wiem co robić. Zabrać mu dziecko, zostawić go samego i wyjechać ?? :( Ciężko :(

Gość gość
Pokazał swoją prawdziwą twarz. Poczuł się pewnie, bo myśli, że skoro jesteś z nim w ciąży to na pewno od niego nie odejdziesz, bo z czego będziesz żyła ty i dziecko, kto cię będzie chciał, widzi, że mimo wszystko go kochasz to sobie pozwala. Niszczy cię powoli psychicznie. Moim zdaniem uciekaj od niego jak najszybciej i jak najdalej, zanim dziecko się jeszcze nie urodziło. Takiego chcesz ojca dla swojego dziecka? Ile masz lat? Ile on ma lat?

Gość gość
jak kocha to nie bije , to jawna patologia! żarty tez głupkowate jak jakis gimbus.

Gość gość
Uciekaj od niego jak mu naprawdę zależy to będzie się starał o Ciebie

Gość gość
Właśnie teraz zobaczyłam naprawdę jaki jest. Pobił mnie znowu tak, że mam guzy na głowie i siniaki na twarzy :( A jeszcze mi groził, że mnie w brzuch uderzy żebym poroniła bo jak nie ma nas to dziecka też nie będzie. Zrozumiałam, że on się nigdy nie zmieni tylko będzie coraz gorzej. Chociaż obiecuję, że będzie inaczej ale już w to nie wierzę. On ma 20 do tego był w poprawczaku 5 lat a ja 22.

Gość gość
Nie chcę takiego ojca dla swojego dziecka, bo dojdzie jeszcze do tego, że kiedyś w nerwach będzie maleństwo nic niewinne bił

Gość gość
po co w ogóle wiązałaś się z takim człowiekiem nie wiedziałaś wcześniej, że był w poprawczaku ? dobrze, że nie wzięliście ślubu uciekaj od niego jak najdalej

Gość Karolaaaaaajnaaa
Właśnie teraz zobaczyłam naprawdę jaki jest. Pobił mnie znowu tak, że mam guzy na głowie i siniaki na twarzy smutas.gif A jeszcze mi groził, że mnie w brzuch uderzy żebym poroniła bo jak nie ma nas to dziecka też nie będzie. Zrozumiałam, że on się nigdy nie zmieni tylko będzie coraz gorzej. Chociaż obiecuję, że będzie inaczej ale już w to nie wierzę. On ma 20 do tego był w poprawczaku 5 lat a ja 22.

Gość Karolaaaaaajnaaa
Wiedziałam bo byłam z nim jeszcze jak był za kratami. Ale nie przekreślam takich ludzi bo każdemu może się noga powinąć, byłam zaślepiona miłością i myślałam, wierzyłam w to, że się zmieni .... ale się przeliczyłam a teraz muszę uciekać. Mogę mu jedynie podziękować za piękny prezent jaki mi dał " Dziecko "

Gość gość
Wyjedz zoastW cha'ma ,dlbo daj sie lac:-) gluoa ozz jestes zurxyima,jeesz sie. ZzrlmacibaccArdomfzd n gnrkUIpahhch i,

Gość Karolaaaaaajnaaa
Dobrze jest czasami poczytać podpowiedzi od mądrzejszych. Dzięki Tobie postanowiłam, że nie będę się już zastanawiać tylko dla dobra dziecka wyjadę. Tam spokojnie ułożę sb życie i wychowam dziecko. Jak się zmieni, zrozumie, że źle robił może jeszcze nie wszystko stracone ale na razie o tym nie myślę. Dziękuję Ci za dobre rady :)

Gość gość
Rodziny sie nie planuje po roku bo to za malo by sie poznac Klocicie sie bo sie dopiero poznaliscie Jak ktos kocha nie bije . p.s. Jak urodzisz dziecko nie rob sobie zaraz nowego z jakims kolejym ledwo poznanym facetem

Gość Karolaaaaaajnaaa
Wiesz ale my nic nie planowaliśmy .... po prostu wpadka .... czasami tak się zdarza. A co do innego faceta to nie zamierzam teraz mieć żadnego a po drugie nie miej mnie za jakąś pustą puszczalską lalkę !!