Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam sie jak moglam sie kiedys az tak nie szanowac Glupia bylam

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie przypomne jaka ja zakochana bylam w bardzo nieodpowoednim facecie to nie wiem czy smiac sie czy plakac. Przeciez to co on potrafil zrobic to absolutnie przekracza ludzkie pojęcie. Zmadrzalam gdy mnie tak urzadzil ze szyto mi wargę na pogotowiu...

Gość gość
no ja też byłam głupia dawno temu, ale nie aż tak zeby z damskim bokserem sie zadawac, wspolczuje , jak miał na imie?

Gość gość
Adam. Najlepsze ze wtedy bylam bardzo mloda. Moj pierwszy chlopak. Mialam 16 lat. Dobrze, ze mialam tyle oleju w glowie ze sie dobrze uczylam i teraz jestem na dobrych studiach. Nie wiem jak moglam byc tak glupia ze zgadzalam sie na takie traktowanie... A Ty? Jak sie stalo ze dokrzalas do zmiany?

Gość gość
ok dzieki, bede uważać na Adamów, ja spotkałam za to gnojka imieniem Jan, chory psychicznie i zakompleksiony gnojek, znak rozpoznawczy około 170cm wzrostu, uroda jakas dziwna, lekko skosne czarne oczy, jakis tatarski , wykorzystal mnie finansowo i nie tylko, uważjacie na neigo.

Gość gość
Finansowo! Moze jest jakas opcja zeby wyegzekwować pieniądze? Trzeba dawac takim nauczke

Gość gość
No to dużo napisałas,skosne oczy wzrost,spadaj durnoto,albo jedziesz na całego albo zamknij się głupia.Nie dziwię sie ze cię obił,swój swojego wyczuwa na kilometr!

Gość jaautorka123
To nie ja pisalam o tych slosnych oczach. Moj post jest wcześniej. O Adamie. Wiec nie obarazaj mnie bezpodstawnie

Gość gość
moj mial jakies 172 cm,wykorzystal mnie strasznie-fizycznie,finansowo,prawie mnie zniszczyl,nazywal sie bartlomiej

Gość jaautorka123
Co się,u Coebie stalo?

Gość gość
te niskie zakopleksione skrzaty to szambiarnie kompleksów dziewczyny nie wiążcie się z takimi! męzczyzna zaczyna się od 180cm!