Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać "porządną" kobietę?

Polecane posty

Gość gość
po tym, że albo Cie olewa bo albo zajęta albo nie chce się wiązać bo wcześniej wybrała dupka i teraz się boi.

Gość gość
kobiety sa jak MALPKI, nie pusci sie jednej galezci dopoki nie zlapie kolejnej. Znam z doswiadczenie. Nie ma porzadnych kobiet.

Gość gość
kobiety sa jak MALPKI, nie pusci sie jednej galezci dopoki nie zlapie kolejnej. Znam z doswiadczenie. Nie ma porzadnych kobiet.

Gość gość
po tym ze sama nie zaprasza faceta, zachowuje wiekszy dystans, nie rzuca sie od razu na szyje, jest inteligentna, da sie z nia porozmawiac, takie sa zwykle b trudne do zdobycia

Gość gość taki taki
Oj a ja czasem zakładam mini, czy to znaczy że jestem kobietą nieporządną?

Gość gość
że jest albo dziewicą, albo mężatką. Jeśli jest panną i niedziewicą, tzn, ze jest nieporządna i jeśli się z taką ktoś ożeni, to się będzie puszczała.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem, napisałam że w granicach przyzwoitości czyli jak mini to nie duży dekolt i na odwrót - nie spotkałam jeszcze porządnej dziewczyny, która eksponuje jednocześnie biust i pupę (z wyjątkiem upałów powiedzmy) i ma do spraw seksu podejście takie, o jakie chodzi autorowi. Może się mylę.

Gość pfffffiff
"Oj a ja czasem zakładam mini, czy to znaczy że jestem kobietą nieporządną?" Nie chodzi o samą mini, ale jeśli do niej gratis dołożysz cycki na wierzchu to wtedy jesteś. Podobno aby zachować klasę trzeba wybrać czy się odsłania górę czy dół, nie oba na raz.

Gość gość taki taki
Mini eksponuje nogi, a nie pupę ;) Pupę to już bardziej obcisłe legginsy lub spodnie. nie, no to jasne, chociaż też np. mini plus rajstopy kryjące w ładny wzór plus płaskie eleganckie buty plus elegancka, nieobcisła bluzka ale z dekoltem, też by było ok, jeszcze zależy gdzie i kiedy. Ale ale nawet jakby mi coś odbiło że raz chcę się ubrać bardziej "odważnie", to nie czyni mnie od razu osobą nieporządną ;)

Gość gość taki taki
bo np. mam koleżankę, która raz na imprezę ubierze się w długą czarną spódnicę i czarną bluzkę bez dekoltu, a innym razem będzie w innym nastroju i założy krótką sukienkę z dekoltem. Ale to ciągle tylko strój .

Gość gość
Po tym zw ma meza i nie puszcza sie z takimi jak aa ty:-)

Gość gość
eeehh no dlatego napisałam w pierwszej mojej wypowiedzi, że to mogą być oznaki, ale nie muszą :P Napisałam też, że nie poznasz człowieka póki z nim nie zaczniesz rozmawiać, także spokojnie, nie wrzucam wszystkim do jednego worka

Gość gość taki taki
Wiem, tak tylko chciałam pokazać, że nawet jak się napisze "mini i dekolt" to może wyglądać z klasą ;) A nie jak lampucera z wiejskiej dicho ;)

Gość gość
no właśnie z takimi strojami to zawsze cienka granica między klasą a kiczem, trzeba mieć zmysł i gust, żeby nie wyglądać tanio w kusych kieckach :)

Gość gość
porządna kobieta nie wyśmiewa prawiczków

Gość Łona jest Aniołem
"Po czym poznać "porządną" kobietę?" Termin kojarzy mnie się filistersko ,A na mnie robi wrażenie pewien szacunek z jakim ludzie odnoszą się do tych którzy są od nich niżej w hierarchii (choćby służbowej czy innej) albo wobec tych od których nie mogą nic zyskać .

Gość gość taki taki
To normalny szacunek do człowieka, ale nie wiem czy o to chodziło autorowi ;)

Gość JOhny 11 palcow
porządną kobiete poznasz po tym, ze nie zadaje się z idiotami ktorzy ja szmacą, nie chodzi o dziewictwo ale zasady

[zgłoś do usunięcia] JOhny 11 palcow porządną kobiete poznasz po tym, ze nie zadaje się z idiotami ktorzy ja szmacą, nie chodzi o dziewictwo ale zasady x Trafne spostrzeżenie.

Gość gość
nie ma takich kobiet frajerze !

Gość gość
a porządnego facet apoznasz po tym ze nie zadaje się z dziwkami które przelcialo pol firmy znam jedna taka i to prawda ze sama nie jest ale za to faceci odchodzą jeden po drugim a sa przez chwile poki dowiedzą się od społeczeństwa kim jest jego kobieta dziwką!!! pol miasta z nia spalo porzadna kobieta odejdzie od faceta jak się dowie ze ten wali na boku albo jak ja chce walic w dupe i spuszczać się na twarz i chce żeby polykala sperme albo prowadzi lewe interesy typu cos ukracsc i sprzedać albo naciagnac kupującego na jakiś syf , ogolnie oszukuje ludzi bo widzi ze przychodzą goście z pretensjami fo jej faceta , jak nie jest glupia to zaskoczy ze jej facet jest krętaczem i oszustem

Gość gość
Ktoś cię walił w dupę, że teraz tak cię to boli? :D

Gość gość
Porzadna kobieta stoi w muzeum jako eksponat z odleglych czasow.

Gość gość
porządna kobieta to kobieta cnót i zasad-są one mottem jej życia szanuje siebie i innych, uczciwa,z klasą,zdyscyplinowana,odpowiedzialna,bezinteresowna to kobieta o pięknym wnętrzu kobieta ,która imponuje wszystkim

Gość gość
To znaczy to samo co ''porządny'' mężczyzna -po czym go poznamy?

Gość gość
Porzadna kobieta to taka ktora ma wlasne życie, swoje pasje, potrafi poradzic sobie w trudnej sytuacji, dba o siebie, nie pozwala wejść innym sobie na glowe. nie wiem co tu do tego ma seks? Facet sie kocha z kobietami i nikt nie mówi ze jest "nieporzadny". Wiadomo ze jak kobieta jest sensowna to nie pojdzie sie roochac z kims dopiero co poznanym na imprezie z jakims szmatlawcem tylko będzie sie kochac z typem który cos sobą reprezentuje

Gość gość
Porządna kobieta jest posłuszna

Gość gość
..jak jej przywalić z liścia :classic_cool:

Gość gość
Jak chcesz poslusznej to na islam :D tam sie wyzyjesz i będziesz szczęśliwym czlowiekiem

Gość gość
porzadna kobieta nie musi byc dziewica i na odwrot, dziewica nie musi byc porzadna fajna, porzadna kobieta nie jest latwa, nie podlizuje sie facetom, radzi sobie sama,facet nie jest sensem jej zycia, nie jest tzw slodka idiotka, ale tez jest szczera ze soba i nie udaje trudnej do zdobycia, robi co chce i stara sie to osiagnac