Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka pali i truje nas i zwierzęta

Polecane posty

Gość gość

O zwierzaki tteraz martwię się najbardziej.. bo stałe miejsce mają w przedpokoju, a obok przedpokoju jest łazienka, czyli dym papierosowy wylatuje z łazienki i zostaje gdzies w okolicach przedpokoju i zanim to wywietrzeje to trochę zajmie.. no w każdym razie jeden z moich szczurów ma zapalenie płuc, więc sprawa jest poważna, szczury są w moim pokoju w dzień, na noc je wynoszę w tamto miejsce i dziś prosiłam mamę, by paliła w kuchni (lubi tam najbardziej) bo łatwiej tam wywietrzyć.. a ona że ją to p******i i paliła w łazience.. wczoraj i dziś.. mimo że ostatnio sama mnie prosiła żeby wynieść klatkę bo ona lubi palić w kuchni! Nie ma opcji by zwierzaki zostawały w moim pokoju, bo mamy przedzielony regałem i matka się nie zgadza bo je słyszy w nocy Nie wspominam już o naszym zdrowiu ://. Ja na szczęście nie mam problemow z katarem etc, baaardzo rzadko je mam, ale już brat ciągle ma coś z zatokami... Ona w każdej sprawie jest taka egoistyczna.. i zachowuje się jak rozkapryszone dziecko.. w każdym razie po prostu się boję, bo koleżanka jak miała szczury to często łapały przeziębienia i zapalenia oskrzeli, a ona też miała palaczy w domu, jak je oddała (musiała) to przestały tak chorować...

Gość gość
no to słabo..