Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STOPY WOLAJA POMOCY

Polecane posty

Gość gość

macie jakis pomysl na przebarwienia na stopach czym by sie dalo je zmiejszyc

Gość gość
może jakiś peeling z kwasami aha? Nie piszesz jakie to są przebarwienia, czy po prostu żółte pięty, czy plamy od wątroby, itp. Ja mam sól z kwasami aha 50% z bingospa, narazie się nie wypowiem czy działa, bo testuję na stwardniałą i żółtą skórę pięt.

Gość gość
sa to zolte plamy od zrogacowien juz tylu pilingu probowalam ale jakos nic nie chce puscic

Gość gość
Udać się do zakładu na dokładne pedicure. Po czym nie zaniedbywać stóp, nie zosatwiać "na potem", tylko codziennie wsmarowywać (a nie, tylko pomzać kremem po wiechrzu i gotowe) i delikatnie masować stopy. Olej kokosowy jest tani i dobry. Bezzapachowy i łatwo się wchłania w skórę. Ewentualnie zakładać na noc skarpetki bawełniane i po paru tygodniach będzie widać poprawę. Pomiędzy, myć stopy niezbyt gorącą wodą. Jeżeli masz czas to mocz je 2 razy w tygodniu w ciepłej wodzie. Powtarzam, dyscyplina jest tu potrzebna. Chcesz mieć ładne i gładkie stopy, musisz włożyć trochę trudu aby zadbać. Powodzenia :-)

Gość gość
dzieki bardzo za pomoc napewno bede probowac

Gość gość
ja nakładam co jakiś czas kwas mlekowy 80% i mi pomaga mam gładkie ale trzeba uważać na miejsca delikatne by nie przesadzić

Gość gość
na moich stopach to nie ma gladkich miejsc ha ha

Gość gość
Tani bezzapachowy olej kokosowy to ta jego gorsza rafinowana bezwartosciowa wersja

spróbuj może maski do stóp skinlite ona wnika głęboko i sama złuszcza ten nagromadzony naskórek, z doświadczenia wiem że na przebarwienia na stopach też pomaga :) po dwukrotnym zastosowaniu są prawie niewidoczne :)

Gość gość
Zapytajcie Finlandii w Szklance. To właścicielka koślawych stóp.