Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos zmienia mi HASLO na Faceb

CO ROBIC Doradzcie

Polecane posty

Ktos nagminnie !!!!!! WLAMUJE sie na moje konto na FACEBOOKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Facebook potwierdzil, ze KTOS zalogowal sie na moje konto z miejca z ktorego Ja nigdy sie nie logowalam , Facebook wyslal mi smsa ," ZAREJSTROWALISMY dostep do Twoejgo konta na Facebooku z nieznanej przegladarki 1:01 " Jestem za granica ,a facebook pokazal na mapie , ze moje haslo zostalo zmienione dzisiaj ! z miejscowosci Jastrzebia Zdroj-zalogowano !!! o 1:01 i obecne haslo ktore wpisuje na FC to jest "stare haslo"-nieprawidlowe..... ,z czym Ja zadnego hasla nie zmienialam.... CO ROBIC W TAKIEJ SYTUACJI?? czy mozna ustalic kto to byl? i raz tez mi ktos zmienil haslonie moglam sie zalogowac proowalam i probowalam a po po 2 h znow zmienil na stare,,i zalogowalam sie i to bylo w swieta na kompie moich rodzicow -do ktorego dostep ma tylko mama..

doradzi ktos?

Gość zabie uda na patelni
Dawno, dawno temu (~7 lat), za górami i lasami (Warszawa), była sobie pewna zagraniczna korporacja IT, wtedy jeszcze mocno poważana, a jej produkty uważane były za bardziej elitarne. Dziś niestety gotowych sprzętów tej firmy możecie szukać nawet na półkach popularnych sieciówek. Powszechnie wiadomo - w korpo, poza kadrą kierowniczą, kokosów się raczej nie da zarobić. Premie są, jak to się ładnie określa, jak Yeti. Ale istnieje jeszcze coś takiego, jak "spiff", czyli w skrócie - forma konkursu-wyścigu z nagrodami, kto w określonym czasie sprzeda jak największą ilość sztuk danego produktu. A nagrody za miejsca 1-3 to odpowiednio: 1500, 1000 i 500. I dokładnie takie kwoty otrzymywali najlepsi w danym spiffie handlowcy: 1500, 1000 i 500. Gdzie piekielność? Otóż centrala amerykańska, to przysyłała pieniądze na nagrody w dolarach, ale menedżerstwo rozdzielało już złotówki. No bo przecież w Polsce pracujesz, to w jakiej walucie chcesz zarabiać!?