Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrielllll

Stars Impresariat Filmowy!

Polecane posty

Gość Gabrielllll

Witam! Widziałem gdzieś wątek na temat tej agencji i ludzie pisali , że na castingach źle traktują itp. Otóż ja chciałem się podzielić własnymi doświadczeniami ;D A więc zaczęło się od tego , że zostałem zaproszony na casting przez nie jakiego "Kubę" na 29 stycznia żebym był w siedzibie Agencji dokładnie o 11-12 No i jakoś dotarłem do tej agencji chociaż jest dziwnie położona bo trzeba wejść bramą później poszukać wejścia do klatki no ale mniejsza z tym :D W agencji byłem 10;30 większość pracowników już była , ale na recepcji widniała kartka "Recepcja otwarta od 11;00" Na casting przyszło mało osób w sumie byłem ja , pan po trzydziestce , pani po trzydziestce , i mała dziewczynka ok. 5 lat. W recepcji miła pani dała mi ankietę i co mnie zdziwiło miarkę centymetrówkę co się później wyjaśniło bo w ankiecie było trzeba wpisać wymiary kołnierzyka,nogawki,bioder itp. Po wypełnieniu ankiety czekałem ok. 10 minut i poprosił mnie też bardzo miły operator kamery do pokoju castingów spytałem czy muszę wejść z rodzicem na co odpowiedział z uśmiechem "E tam duży chłopak jesteś dasz sobie rade" Po czym wszedłem do sali,a reżyserka na wejściu dała mi komplement odnośnie mojego imienia, że mam ładne imię :D Ogólnie pani reżyser (Olga) była bardzo miła i podchodziła do wszystkiego z "luzem" spytała najpierw jakie są moje zainteresowania na co odpowiedziałem , że jazda na deskorolce i po tym fotograf cyknął mi 3 zdjęcie z lewego profilu 3 z prawego 3 z przodu i 3 z przodu z uśmiechem , później reżyserka kazała mi powiedzieć coś o sobie krótko do kamery i miałem odegrać z nią krótką scenkę "Wyobraź sobie ,że jestem twoją matką i nie pozwalam Ci jechać z kumplami w góry" Po odegraniu operator kamery dał mi numerek i kazał iść do "Działu obsad" więc udałem się tam lecz w dziale obsad powiedzieli mi , że na razie nie ma żadnych roli , ale będą do mnie dzwonić jak coś będzie. Jak myślicie zadzwonią :D ?

Gość gość
nie wiem ale też tam byłam kiedyś i do mnie nie zadzownili przez 3 lata... potem zadzownili, żebym postatystowała na planie od 5 rano ;p podziękowałam im.

Gość megi13
Hej, U mnie też tak wyglądało jak u Ciebie, ale zadzwonili w tym samym dniu w sprawie castingu do roli pierwszoplanowej. Ja traktuję to bardziej jako zabawę niż cele zarobkowe, ale skorzystałam. Polecam

Gość gość
Przestrzegam przed Stars Impresariat Filmowy Kraków. Praca po kilkanaście godzin za psie pieniądze. Mobbing - obrażanie statystów, niecenzuralne słownictwo ze strony tak zwanego opiekuna planu, straszenie zerwaniem umowy i karami finansowymi, niema nawet kiedy iść skorzystać z toalety. ODRADZAM!

Gość Gość

Tez byłam na castingu i powiedzieli ze mam do nich się zgłosić jak będę na dłużej w Krakowie bo tak naprawdę mieszkam w Londynie od 6 lat ale bardzo chce zagrać w szkole i mam nadzieje ze się dostanę. Prawie codziennie piszą do mojej mamy ze potrzebują statystów. ;)