Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nila 87

Zdrada męża, jak się wytłumaczyć ...

Polecane posty

Gość snajper154
gdzie twój honor.odejdz bo ze związku zostałó już 0.takie jak ty....

Gość Psycholog po godzinach
Powiem Ci jakie masz wyjście. Kiedy Twój mąż trochę ochłonie, przemyśli gruntownie sprawę, weźmie pod swoją opiekę Wasze maleństwo, wystąpi o rozwód i odebranie praw rodzicielskich, będziesz miała cały problem z głowy. Wtedy w spokoju weź kawałek grubego sznura i wyhuśtaj się na pierwszym lepszym drzewie bo dla takich bezwartościowych szmat jedynym ratunkiem jest śmierć.

Gość gość
Ludzie jak cy wy jesteście chamscy wulgarni! Każdy ma prawo w życiu zbłądzić i nazywanie obcej osoby szm...ą,. dzi....ą czy su..ą to już lekka przesada. Wina za zdradę nigdy nie leży po jednej stronie a po obu - zawsze jedna osoba ponosi większą winę, ale nie jest tak, że ta druga jest całkowicie niewinna. Bo żeby doszło do zdrady muszą zaistnieć pewne okoliczności. Zarówno u faceta i kobiety. A wy oceniając tak kobietę, która zdradziła nie znając tak naprawdę jej historii i sytuacji w której się znalazła w małżeństwie pokazaliście jaki jesteście niewykształcony plebs bo życie się pisze przez "ż" a nie przez "rz" - najpierw słownik języka polskiego do ręki nim się pisze na forum i obraża innych ludzi - bo poziom wypowiedzi wielu osób jest słaby, marny, i szczerze to żal mi jest was bo plujecie jadem na prawo i lewo do osoby, która wam nic nie zrobiła, a chciała się tylko wygadać. Widać, że dzisiejsze społeczeństwo nadaje się tylko znowu do przepuszczenia przez piec i komin jak za czasów Hitlera za swoje ksenofobiczne poglądy. Gratuluje wam ludzie chamstwa buractwa i prostactwa i życzę aby wasze połówki zdradzały was na prawo i lewo. Za takie traktowanie ludzi - należy się wam.

Gość gość
dasz dupska innemu i po sprawie jak jeszcze loda dobrze robisz to cię kupuje

Gość gość
utrzymuję 3 prostytutki oprucz żony lubię seks kilka razy dziennie z podmianą partnerów możesz dołączyć nie ma problemu podaj nr tel i cię zabieram dobre warunki

Gość gość
Pisze się oprócz a nie oprucz - i tacy ludzie mają czelność obrażać innych - do szkoły najpierw i naucz się poprawnie pisać!

Gość gość
O matko, nie wiedziałem że takie kobiety istnieja naprawdę. Jaki level głupoty trzeba osiągnąć żeby potraktować poważnie Turka! Skąd ty pochodzisz, z wsi zabitej dechami że nie wiesz nic o świecie? A zdrada męża to świństwo jakich mało. Inny kazałby ci zapieprzać do roboty i miał w d***e wychowanie dziecka. On pracuje calymi dniami żeby mały/mala mial normalne dzieciństwo. Nie przewidział tylko że matka jego dziecka to swykła szmata bez wartośc***Przykre. Powiem ci co zrób. Zasądz od niego alimenty i leć balować z turasami. Będzie fajnie

Gość gość
przecież ty jesteś jedną kobietą, tępa dzido

Gość gość
Glupie Polki zawsze dadza pupy ciapatym a potem trzeba sie za was wstydzic zagranica....

Gość gość
A jaki to wstyd, Polki są po prostu atrakcyjne i mają branie.

Gość gość
jaka upierdliwa, mało tego, że nauczycielka, to jeszcze na dodatek amatorka-psycholog. Idź stąd bo jesteś durna, po twoich domysłach widać, że jesteś durna.

Gość gość
Co z tego ze ktoś tutaj bledy ort popelnia? Ma wieksza inteligencje od Ciebie .Zdradzilas meza!!!!! Ktoremu slubowalas!!!! O******lalas d**e zamiast pracowac!!!! Dal Ci taki przywilej zapieprzal jak wol na wsza rodzine... Jestem Polka wstydze sie tego jaka opinie maja faceci o Polkach ale to przez takie jak Ty!!!!! co daja d**y na prawo i lewo... Myslisz ze Turek bedzie Cie szanowal? On pewnie juz sie z Ciebie smieje ze zaliczyl ... syzbko mu sie znudzisz...

Gość gość
Dla mnie to trochę dziwne. Mąż odpowiedzialny i nagle nie chce mieć nic wspólnego z dzieckiem? Nie chce badań dna, żeby nie wyszło, że dziecko jest jego? Zarażony grzybicą, a ty nie masz objawów? To kobiety prędzej odczuwają skutki takich chorób. I jeszcze teksty, że życzliwa osoba i zdjęcia. Sorry, ale mnie to wygląda na to, iż to on sam załatwił ci kochanka. Znalazł sobie jakąś babę na boku i znalazł piękny sposób na pozbycie się żony. A, że żona okazała się idiotką, tak jak tego oczekiwał... Widocznie dobrze cię zna.

Gość gość
A co mierzyłaś moje IQ, że wiesz, że mają większą inteligencję ode mnie? Po za tym ja nie zdradziłam męża. To tyle.

Gość gość
Zdradzialas meza z Turkiem kobieto:) śmniac mi sie z ciebie chce:) po 2 latach malzenstwa.. a slub dlatego wzieliscie bo wpadlas?:P

Gość gość
To chyba chodzi Ci o autorkę postu, ja nie jestem autorką postu.

Gość gość
przecież to provo, rzekomo zdradzająca z rozmysłem pogrążała się z każdą nową wypowiedzią.

Gość gość
A to Cie przepraszam:P Chodzilo mi tylko i wyłacznie o autorke tej wypowiedzi i jej podobne.:)

Gość gość
Autorko nie ma sie co martwic. Ten Turek na pewno teraz o was zadba:) Zagranica ojcom czasem przyznaja prawa opieki nad dzieckiem:) Rozwód z twojej winy same plusy:)

Gość mika8877
mężczyźni nie są święci ,nie byli i nigdy nie będą!!! Oni ZAWSZE mają dwa oblicza! mam spore doświadczenie! twój mąż na pewno też nie jest święty więc nie katuj się winą! Każdy ma prawo popełniać błędy...jesteśmy TYLKO LUDŹMI. Bez sensu się przyznałaś - myślę tak jak jeden z gości że Cię podpuścił a sam ma kogoś na boku.... Skąd wiesz ile godzin pracuje przecież go nie sprawdzałaś....skontaktuj się z ambasadą , jest wiele instytucji w UE które pomagają samotnym matką. Mam nadzieje że masz meldunek w Niemczech bo wtedy łatwiej starać się o pomoc. Są jeszcze ludzie pomocni i życzliwi. Ja niestety nie mieszkam w Niemczech. mam nadzieje że ktoś C***omoże. Do Polski nie wracaj tam nie ma przyszłości a sex zawsze w prezerwatywie -chyba nie chcesz umrzeć na aids? Zrób koniecznie badania na HIV i choroby weneryczne.Jeśli nie masz objawów to faktycznie z tą grzybicą to jakaś bujda Twego męza....napisz co udało sie załatwić.

Gość gość
postaw klocka w livnigroomie i zacznij robic znaczki na scianie

Gość snajper154
na zdradę niema wytłumaczenia I dobrej rady też.pracuje w UK I wiem jak szanują się polki...szmacą sie z brudasami wszelkiej maści I wyrabiają opinie wszystkim dziewczynom. ogulna opinia to że polka to łatwa d...a , puzniej placz I żale że partner zrywa związek.opanujcie sie polskie kobiety I zacznijcie sie sznować...opini juz nieda sie naprawic ale nie wszystkie są tymi łatwymi.!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
boże kobiety co tu piszą to są chyba same suki, dające d**ę na prawo i lewo, jak można powiedzieć że tan facet to nie porządny i alimenty walczyć ? k***a taka suke to nic inno z domu w******* nie dość że facet na rodzinę robi to jeszcze go z błotem zmieszać, a p***a w domu d**y daje brudasom, nie od dziś wiadomo że polki to najwieksze dupodajki w niemczech , zwłaszcza turasom,

Gość gość
Dziewczyno dasz radę sama . Dowiedz się jakie masz opcje pomocy w opiece społecznej albo idź szybko do jakiejkolwiek pracy. Nikt nie ma prawa rzucać Tobą o ścianę czy bić Cię w twarz. Jeżeli Twój mąż wyprze się waszego dziecka- to i tak dasz radę. Za parę lat będzie się tłumaczył przed Waszym dzieckiem. Nie słuchaj mamusi, która nie zostawi na Tobie suchej nitki. Również ten Twój mąż to niezły szantażysta - okej zdradziłaś, ma być prawo wściekły i zwyzywać Cię, ale bić i wypierać się dziecka?? Założę się, że wróci za parę dni, tygodni i powie, że wraca na takich i takich warunkach i będzie Cię traktował strasznie. Nie daj się, naprawdę to jest do ogarnięcia. Znajdź w sobie siłę. W Irlandii są świetne świadczenia socjalne, w Anglii trochę gorsze. Z pracą też łatwiej za granicą. Trzymam Kciuki!!

Gość gość
"Ludzie jak cy wy jesteście chamscy wulgarni! Każdy ma prawo w życiu zbłądzić i nazywanie obcej osoby szm...ą,. dzi....ą czy su..ą to już lekka przesada. " Ach... czyli każdy ma w życiu PRAWO ZDRADZIĆ PARTNERA?! Czyli zdrada nie jest już czymś złym, a tylko "pomyłką"? No fajnie, powiedz to swojemu partnerowi/partnerce - "wiesz, kochanie, jak kiedyś pobłądzisz i mnie zdradzisz to nic się nie stanie". Dla mnie czy to facet czy kobieta dopuszczający się zdrady to zwykłe szmaty, d***** i gorzej. Tu nie ma żadnego wytłumaczenia, bo jeżeli w związku się nie układa to się albo próbuje ten związek ratować albo jeżeli jest to niemożliwe lub się tego nie chce to się ten związek definitywnie kończy. Nie ma opcji trzeciej pt. "szukać pocieszenia w ramionach innego/innej" - takie coś świadczy o słabym charakterze, rozwiązłości seksualnej, braku dojrzałości emocjonalnej i kontroli nad własnymi emocjami.

Gość gość
"Wina za zdradę nigdy nie leży po jednej stronie a po obu - zawsze jedna osoba ponosi większą winę, ale nie jest tak, że ta druga jest całkowicie niewinna. Bo żeby doszło do zdrady muszą zaistnieć pewne okoliczności. Zarówno u faceta i kobiety." Całkowitą winę za zdradę ponosi osoba, która zdradza. Tak jak pisałem - tu nie ma żadnego wytłumaczenia i nic nie uzasadnia zdrady. Nic nie czyni ze zdrady czegoś dopuszczalnego. Jeżeli w związku źle się dzieje to skoki w bok temu związkowi w żaden sposób nie pomagają, a do rozładowania emocji służą inne sposoby np. rozmowa. Jak coś jest nie tak w związku to się o ten związek albo walczy i stara się go naprawiac od środka, albo jeżeli jest to niemożliwe bądź nie chce się tego robić to się ten związek kończy. A już w ogóle - bycie z kimś tylko dla kasy jak autorka ze swoim mężem to jest czystej wody k******o, co by kto nie mówił. I na marginesie - muszą zaistnieć pewne okoliczności, tak? A ile to jest sytuacji, gdy np. kobieta mówi "mam wspaniałego faceta i w ogóle, ale tak mnie ciągnęło do innego"? Nie przedstawia żadnych problemów w związku, nie pisze nic o próbach rozwiązania tych problemów, ale o tym, że te durne motylki się pojawiły i się nie mogła oprzeć - no to to też jest k******o i szmaciarstwo. Proste.

Gość gość
"Jestem Polka wstydze sie tego jaka opinie maja faceci o Polkach ale to przez takie jak Ty!!!!! co daja d**y na prawo i lewo" I za to szacun - przynajmniej jedna zauważa prawdę. Dajesz d.py na lewo i prawo? Zdradzasz? Na to nie ma uzasadnienia i tu nie ma znaczenia kontekst. Zdrada to coś, do czego ABSOLUTNIE nie powinno dojść, bez względu na okoliczności i jeżeli ktoś coś takiego robi to to o nim bardzo dobitnie świadczy.

Gość gość
ktos sobie robi z was ludzie jaja a wy sie napinacie z tymi swoimi mądrościami żal

Gość gość
"Oni ZAWSZE mają dwa oblicza! mam spore doświadczenie! twój mąż na pewno też nie jest święty więc nie katuj się winą!" Naucz się czytać - ona się nie katuje winą. Ani trochę! I to jest w tym zatrważające. W jej postach nie widac ani odrobiny skruchy czy żalu z powodu tego, że rozbiła swoje małżeństwo. Nie współczuje mężowi tego, że został zdradzony, nie ma wyrzutów sumienia, etc. ONA CHŁODNO KALKULUJE - jak mąż się dowie to odejdzie i nie będzie miała kasy, tylko o to tutaj chodzi. O kasę i wygodne życie, które straciła, a nie o rozbite małżeństwo.

Gość gość
"Również ten Twój mąż to niezły szantażysta - okej zdradziłaś, ma być prawo wściekły i zwyzywać Cię, ale bić i wypierać się dziecka??" Czyli to wina męża, tak? Owszem, uderzyć i wyprzeć się dziecka nie powinien i tu zgoda, źle to o nim świadczy, ale do tego, aby wnieść o rozwód, odejść o żony i przestać ją utrzymywać ma święte prawo, bo to ona zawiniła i to ona rozbiła te małżeństwo. P.S. Jak już jesteśmy przy tym to tłumaczycie autorkę, drogie panie, zrzucając winę na męża (prawie w 100%!), a autorkę tłumacząc tym, że "została zmuszona przez warunki do popełnienia BŁĘDU". Super. To w takim razie dlaczego w ten sam sposób nie tłumaczycie faceta? Skoro ona mogła zostać zmuszona przez warunki do popełnienia błędu, którym była zdrada to on mógł zostać zmuszony przez warunki (złość) do popełnienia błędu, którym było uderzenie kobiety i wyparcie się dziecka. Trochę sprawiedliwości. Ja tymczasem uważam inaczej - ani ta zdrada, ani uderzenie kobiety ani wyparcie się dziecka jest nie do wytłumaczenia i żadnego z tego być nie powinno, dla żadnego z tych nie ma żadnego usprawiedliwienia.