Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie

Polecane posty

Gość gość

Prosze Was o pomoc,jak wyobrazacie sobie idealne walentynki??Nie pytam o nic zwiazanego z seksem więc o chamskie wypowiedzi dziekuje

Gość gość
spokojny spacer wieczorkiem, pośród gwiazd :) Duuuużo przytulania i radości musi być obowiązkowo. Do tego w międzyczasie postój na jakąś gorącą czekoladę w kawiarni o ile jesteś z wioski ;) Wystarczy :) Prezenty nie są najważniejsze, ważne jest uczucie i ten taki miłosny błogi spokój wpatrując się w swoje oczy :D I taaaakie taaam... :P

Gość gość
przepraszam...miało być o ile nie jesteś z wioski :) bo tam kawiarni nie ma, a tym bardziej wieczorem wszystko pozamykane ;)

Gość gość
a na wieczór mogę jeszcze dopisać świeczusie, kolacyjka i romantyczna komedia we dwoje :D i to chyba tyle ;)

Gość gość
blancik i dobre winko :)

Gość gość
A co na kolację??Moje umiejętności kulinarne to porażka...

Gość gość
Zamów coś.

Gość gość
Mój facet nie jest jakoś strasznie romantyczny więc muszę wymyślić coś "innego".Na pewno komedia romantyczna odpada

Gość gość
jeszcze byś się zdziwiła :) Może typowo romantyczny film nie ale komedie romantyczne są całkiem spoko i facetom też się podobają, bo jest to poprostu zwykła komedia z nutką jakiejś romantyczności :D a co na kolacje hmm...to już kwestia gustu :) Nawet spaghetii może być hehe :D ładnie można talerzyk pietruszką dookoła posypać :D ser na mięso zetrzeć hehe i to fajnie tak wygląda jeszcze przy świecach :D