Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana Domowa Żona

co czytacie badz przeczytaliscie ostatnio?

Polecane posty

Gość Marta646
Zobaczcie sobie książkę Remigiusza Mroza - https://www.rewolucja.co.uk/9788379762996/zaginiecie bardzo fajna pozycja. Księgarnia Rewolucja ma duży wybór książek w dobrych cenach, organizują też dużo promocji, w piątki można kupić wybrany tytuł w niskiej cenie.

Gość Fareto
Ja właściwie jeszcze czytam, ale podejrzewam, że dzisiaj przed snem już skończę. Dostałam ten tytuł w prezencie urodzinowym, nazwisko autora nic mi nie mówiło E. O. Chirovici, ale sama książka "Księga Luster" jest niesamowita :)

Gość gość
wczoraj wieczorem skończyłam Victoria Hislop "The thread". poprzednio czytałam "Naomi Alderman "The power" na półce czeka na mnie , tym razem po polsku, Jo Nesbo "Krew na śniegu"

Gość skyy11
Może nie jest to książka ale ostatnio bardzo spodobał mi się ten artykuł http://publicrelations.pl/fact-check-google-walczy-z-fake-newsami-na-skale-globalna/ i uważam, że można go spokojnie szerzyć dalej, google robi z tym w końcu porządki. Chyba nie tylko ja uważam, to za plus :) Czytać książek nie lubię , nie znalazłam takiej co by mnie interesowała.

Gość gość
Karen Maitland, Carlos Luiz Zafon i CJ Sansom. Trzech świetnych autorow. Szczególnie polecam 'comoany of liars' Maitland i wszystkie książki z serii Matthew Sheldrake Sansoma.

Gość rockerkiller
A ja przerzucam się na polskich pisarzy. Czytam teraz taką powieść "Kroniki Wiecznego Królestwa" Myślałem, że jak to będzie o aniołach to trochę drętwo, ale dzieje się to w czasach prehistorycznych i wyszło naprawdę fajnie, tym bardziej, że jest trochę Danikenowskie

Gość gość
"Księga Wszystkich Dusz tom 1 Czarownica" Harkness Deborah w promocji za 8.50zl na skupszop.pl bardzo dobra ksiazka. Ogólnie zawsze kupuje z tej stronki, zamowienie robie sobie srednio 1 raz w miesiacu ale biore od razu wiecej ksiazek bo jest bardzo tanio

Gość gość
A ja ostatnio przeczytałam, że ktoś ma dość Martyny. Na ścianie pisało: Martyna mam cię dość.

Gość gość
W Livro macie teraz wyprzedaż letnią - https://livro.pl/shop/wyprzedaz-letnia Dużo fajnych tytułów poniżej 20 zł, a są i książki za 5 zł, oczywiście głównie dla dzieci. Zawsze robią zapasy przy takich okazjach. Jakoś nigdy mi się specjalnie nie śpieszy z premierami ;-)

Gość gość
Livro - polecam z wielu względów, ale przede wszystkim dlatego, że kupuję u nich mega tanio premiery. Aktualnie, mocno na czasie, jestem przy tej pozycji - https://livro.pl/dzieci-ksiezy-nasza-wspolna-tajemnica-abramowicz-marta-sku1209183549.html Przeczytajcie. Książka mocno opowiada o tym, jakim jesteśmy narodem. To nie jest pozycja wyłącznie o księżach.

Gość kankaro

Świeżynka i to na konkretny temat - livro.pl/sodoma-hipokryzja-i-wladza-w-watykanie-martel-frederic-sku1221684332.html Nie jest to kontrowersja, a normalne pokazanie faktów i tego, jak to wygląda od środka. Zależy, jaką lubicie tematykę. Akurat ta pozycja jest moim zdaniem ciekawa, fajna i pod każdym względem wciągająca. Każdego powinna zainteresować - nawet jeśli jesteście wierzący. 

Gość Tell me tell me

'Zealot' Rezy Aslan'a (zaraz mnie fanatycy religijni zaczna wyzywac ;-)), '4-hour workweek' Tima Ferrisa i trylogie 'Crazy Rich Asians'. Z literatury Polskiej, Jetlag wreszczie przeczytalam i czytalo sie fajnie.

Gość Romek

Przeczytałem "Kłopotliwą ofertę" W. Rybskiego.

Jego twórczość bardzo przypadła mi do gustu, książki z serii o Nelu Durandzie to dla mnie strzał w dziesiątkę.