Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w barach i restauracjach napawde czasem pluja do jedzenia

Polecane posty

Gość gość
moj brat robil cale 10 lat w pizzeriach i w KAZDEJ tak bylo rzadko jest monitoring u niego kolesie dawali slimaki jak byl wysyp na drodze obok lokalu i znalezli sporo zamiast małż i sie cieszyli ,że klieci mysla ze to kraby i małże.. plucie to norma i do tego kozy z nosa. rzygalam POWIEDZIAL ZEBYM NIE JADLA NIGDY NA MIESCIE I TEGO SIE TRZYMAM

Gość gość
a najbardziej nie cierpia tacy w pizzeriach studentow i zawsze jak slysza ze zamowienie dla studenta daja wkladke typu kozy z nosa i chary oraz mocz do sosu leją..i sie nabijaja ze niech studenciaki żreją.... swinie.....

Gość gość
hehehe

Gość gość
maasakra co tutaj czytam.. ja jestem na ostatnim roku w szkole www.wshig.pl i jak bede pracowac w gastronomii - a na pewno bede - to nigdy czeegos takiego nie zrobie...

Gość niszczyciel09
Potwierdzam. Dara prowadza Turcy w Rzeszowie na rynku plują do kebabów mi 2 razy napluli cynk dostałem od klientów. Na polecenie właściciela mi napluli bo mu nie przypadłem do gustu. Podchodzi właściciel do stolika i mówi żebym się zamienił z koleżanką kebabem bo wziąłem ten czysty. Sytuacja była 2 lata temu teraz sobie przypomniałem o fakcie. Złosliwość i skur..syństwo tej patologii nie zna granic:/

Gość gość
nikt bez powodu tak nie zrobi ,bo jest zap*****l zazwyczaj,i nikt się w to nie bawi ,bo po co,ale jeśli będziesz chamski klient to taaak

Gość gość
Gdzie niegdzie to robią, ale mnie bardziej nurtuje temat jeżeli chodzi o czystość w restauracjach.... Branża gastronomiczna jest bardzo mocno powiązana z branżą utrzymania czystości. Warto to wiedzieć i przeczytać http://branzaczystosci.pl/horeca-utrzymanieczystosci/

Gość KOCHAM CIE

Plujesz.komuś do jedzenia? To postaw sie na jego miejscu