Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam zrobic problem z kasa

Polecane posty

Gość gość

Nie mam zrobionych oplat za styczen. kasy mam ok.570zł. oplat na jakies700zł. bo juz cos wczesniej oplacilam na kwote 400zł. a jeszcze zyc trzeba. jestem zalamana. kasa nablizsza na koniec lutego.

Gość gość
a maż pracuje?

Gość gość
w stgyczniu zarobil tylko 500zł. poszedl do pracy- pracuje od poniedzialku ale za ten tydzien dostanie kase moze ze 300zł tez na koniec marca.

Gość gość
k***a znowu ty? tego juz sie czytac nie da, sama bez kafe nie potrafisz sobie poradzic? dzien w dzien zakladasz takie same tematy, masz cos z glowa?? co oczekujesz ze ktos ci kase wysle? meza masz nieroba to teraz masz. niedlugo zaczniesz zakladac tematy czy masz sobie tylek podetrzec czy umyc. masakra co za dziewcze z ciebie jest.

Gość gość
a kogo mam sie poradzic. z tym wszysatkim jestem sama.

Gość gość
ty masz co z glowa nie halo. jak mozna dzien w dzien zakladac tematy, jaka prace ma maz wybrac, co zrobic bo przyniosl mniejsza pensje, co zrobic b w ogole nie przyniosl pensji, co to za tluk ze pracy stalej nie potrafi znalezc??? moj maz pracuje na produkcji, kokosow nie zarabia, powiedzialabym ze wrecz malo, ja nie pracuje, ale dajemy rade, ale nie zakladam dzien w dzien durnowatych tematow. poza tym nigdy nie dopuszczam do sytuacji zeby miec jakikolwiek rachunek nie zaplacony, dostaje pensje, maz siada i placi wszystkie rachunki jak leci bo to jest najwazniejsze zeby nie narobic dlugow.

Gość ałaboli
Może macie kogoś od kogo możecie pożyczyć choć trochę, mama, tata? a czy ty pracujesz i czy masz taką możliwość w ogóle? poza tym jeżeli macie dzieci to udaj się po pomoc do MOPSu na pewno pomogą Ci

Gość gość
jestem tez wsciekla bo zawalil. teraz pracowal na budowie. z powodu pogody mial przestoj. a wczoraj wudzialam jego szefa z chlopakami i robia. a mojego juz nie chce wziac. a tu by kasa byla na biezaco. co tydzien. co z tego ze ma teraz robote jak ja mu pomagam. ja nie jestem wstanie w zaden spoosb do niego dotrzec.

Gość potworka357
a masz szanse ty znalezc jakas prace? cokolwiek, chocby sprzatanie gdzies u kogos. pieczenie ciast na zamowienie. itp. cos napewno potrafisz. lepsze to niz siedziec w domu I plakac ze maz malo zarabia.

Gość gość
tak ja pracuje zarabiam niewiele bo tylko 1200zł. to jest kasa na same oplaty a na zycie juz nie ma. w zeszlym roku bylo to samo. 3 miechy bez pracy byl. zadluzylismy sie na kwote ponad 2000zł. przez 5 miesiecy wychodzilismy na prosta. po 400zł miesiecznie oddawalam dlugu. dopiero w wrzesniu juz bylo dobrze. ale zaraz zaczal mniej zarabiac. i kolko sie zamyka.

Gość gość
już Ci radziłam weż rozwód z męzem podaj go o Alimenty . Tak dłużej wegetowac nie dasz rady. Zniszczy Cię ten męzus

Gość potworka357
a czemu on ta dziwnie pracuje: trzy miesiace bez pracy? nie ma stalej pracy? ty gdzie pracujesz? moze niech sie chlop ogarnie I znajdzie cos legalnego I stalego?

Gość gość
a mąż przepala i przepija Twoją wypłate?

Gość gość
bo rok temu pracowal na budowie i byla zima. nie bylo roboty. znalesc nie mogl. i spowrotem wrocil do poprzedniej pracy. i znow tym roku to samo. jego olal i nie wzial go na inna robote. powod- ja wiem ze to jego wina.

Gość gość
szkoda,ze tylko Ty się tym przejmujesz za co zapłacicie rachunki a nie on. Po 300zl to chłopak w zawodówce może sobie dorobić do uczniowskiego u majstra na papierosy albo gumy a nie mąz ,ojciec dzieci

Gość gość
ja musze kombinowac co zrobic zeby bylo. a on owszem pracujac zawsze mi cala kase daje. ale co z tego jak ciagle tej kasy brakuje. ja mam to stala kwote, czasami cos tam wpadnie dodatkowego. a u niego jest tak raz jest kasa raz nie ma. tez czesto zastanawiam sie czy nie bylo by mi lepiej bez niego.

Gość gość
on nie ma takiego myslenia ze pracujac , starajac sie mozna miec pieniadze i cos kupic, odlozyc. on chyba pracuje bo pracuje aby grosz wpadl nie wazne czy ten grosz starczy na zycie.

Gość gość
masz dziecko albo dzieci? pracujesz w sklepie, biurze?

Gość potworka357
pewnie ze bez niego byloby ci lepiej. co to za chora sytuacja gdy ty zarabiasz wiecej od niego I o wszystko sie musisz martwic a on dorabia sobie po 500 gownianych zl a czasami nawet I tego nie dostaje. wolontariat to mogl robic na studiach a nie gdy ma rodzine ktora trzeba utrzymac! wez postaw nierobowi ultimatum albo ogarnie sie I znajdzie normalnie platna prace I zacznie przynosic do domu pieniadze chocby mial do norwegii na farme wyjechac albo krotko rozstajecie sie I przynajmnej bedziesz wiedziala ze to co zarobisz wydajesz na zycie twoje I dzieci jesli je masz, po co nieroba masz trzymac w domu?

Gość gość
1 dziecko w wieku przedszkolnym. pracuje w biurze.

Gość gość
odejdz od niego