Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollitkkaa

Idiotki z Kafeterii!!!!!!

Polecane posty

Gość lollitkkaa

Jeśli nie potraficie normalnie pomóc, to po co się odzywacie ?Czy nikogo oprócz mnie to nie bulwersuje? :/ .

Gość gość
s********j bura suko

Gość sluzba dochodzaca
PO-moc to nie znaczy zawsze to samo 🖐️

Gość lollitkkaa
Tylko tyle potrafisz napisać? Hahaha :D .

Gość lollitkkaa
Ale jak ktoś pisze i obraża mnie to to nie jest pomoc. ;) .

Gość lollitkkaa
Ale jak ktoś pisze i obraża mnie to to nie jest pomoc. ;) .

Gość gość
no i co z zrobisz z trollami wybanujesz nie da rady tym bardziej że większość z nich jest niesprawna umysłowo

Gość lollitkkaa
Dokładnie. Pierwsza normalna osoba, którą spotkałam tutaj.

Gość gość
Tu jest dużo normalnych tylko mniej się w oko rzucają. Myślisz, ze tylko Ty dostrzegasz gburowatość innych? Taki temat jak Twój pojawia się tu średnio raz dziennie. Zwraca się też na to uwagę w poszczególnych topicach. Ale dobrze ci radzę- przestań się tym bulwersować bo to nic nie daje. Taka specyfika kafeterii- albo przywykasz albo znikasz stąd raz na zawsze :D

Gość lollitkkaa
Oni myslą, że im wszystko wolno, a tak naprawdę g***o mogą.

Gość gość
dokładnie trolice cię pożrą o wszystko patologię bycie matką za wcześnie za późno nigdy w sam raz za MOPS za kasę za raka i zasiłek za dużo pracy albo nieróbstwo za szlachetną paczkę za ZUS za KRUS I tak można opisywać te pomarańczowe trolice które banują niebieskich i ubliżają wszystkim tylko dlatego że kafe to ich życie jak nie to to co

Głupio zrobiłaś autorko, że podałaś swój wiek. Na kafe się tego nie robi w takim temacie, bo tu są same świętoyebliwe madonny i jak się uczepią to żadna Ci nie odpowie tylko się zlecą i zaczną kąsać mając w d***e Twoje pytanie, no i tu też się nie pisze, że tworzycie "sklejaną" rodzinę, bo znów odp. nie uzyskasz, a tylko Cię od patologii nawyzywają. Wiesz tu same mamy w przedziale wiekowym 26-33 siedzą, zarabiające 19999999999 dolarów na sekundę i po 14 kierunkach studiów, oczywiście wszystkie mają wspaniałych mężów nigdy partnerów, bo bez ślubu to też patola, a ich dzieci w wieku trzech miesięcy już piszą, czytają i wymyślają szczepionkę na raka :P

Gość lollitkkaa
Gość 12:39 - lepiej bym tego nie ujęła.

Gość sluzba dochodzaca
lollitkkaa potrafie napisac wiecej ale nie sadze bys byla odpowiednim odbiorca mojej pisaniny skoro bujasz sie w koleinach : wysmieje cie (ponize: Tylko tyle potrafisz napisać? Hahaha) i ocenie twoja przydatnosc ( Ale jak ktoś pisze i obraża mnie to to nie jest pomoc. ) to tak w telegraficznym skrocie 🖐️

Gość lollitkkaa
Służba dochodząca: Założę się, że przeżyłam o wiele więcej niż Ty, mimo mojego młodego wieku. I inteligentni ludzie potrafią czytać ze zrozumieniem, Ty widocznie nie. ;) . Same cnotki, masz rację daga_jaga. W domu wszystko idealnie, dzieci geniusze, mężowie wspaniali - tylko, gdyby tak było, to w jakim celu pisałyby tutaj, podwyższając swoją samoocenę kosztem innych ludzi? :) .

Gość taniec sw Wita
lolitaka zrob mi dobrze i przeczytaj WLASNE posty pod katem zarzutow jakie stawiasz rozmowcom

Gość lollitkkaa
Wiem, co pisałam, nie muszę jeszcze raz wertować moich wypowiedzi. Stawiam zarzuty podparte mocnymi dowodami.

Gość gość
tak kafeteryjne pomarańczowe idiotki jaki mam niebieski nic i od razu to ta led zepelin to ona albo jadrowy oooo albo ....

Gość gość
Lolitka :D Prosiłaś o poradę to Ci ją dałyśmy :D A teraz w*********j w podskokach

Gość gość
pomarańczowe sunie hau hau

Gość gość
Lolitka poprawiłaś mi dziś humor :D Skoro jesteś taka zamożna to z*********j do prywatnych klinik leczących bezpłodność i nie użalaj się na kafe :D

Gość Happynsdjbdfhshjndh
Mnie też to bulwersuje, nie rozumiem po co wchodzą tu osoby, które nie mają zamiaru pomóc, lecz przeciwnie.

Gość gość
skoro są tu matki geniuszy żony cudownych mężów idp . to zastanawiam się co wy tutaj robicie , czego wy tutaj szukacie , może lepiej wyjść z Kafe i nie denerwować sie .

Gość gość
jeszcze sie czepiają patologicznych imion! :)

Gość pfffffffff
Patologię to macie w głowach. S***********e stąd, skoro nie macie nic konkretnego do powiedzenia szmaty hahaha, pewnie w domu macie patolę i wyżywacie się na innych hahaha :D .

a ja mysle tak- nie podwazam istnienia waszych majatkow, wyksztalcen itp. sama mam z deklem ladnie a skonczylam kierunek medyczny wiec to mozliwe. ale za chu/ja niw uwierze nigdy w tych wlasnie idelanych mezow, partnerow. NEVER. nie wiem czemu ale tak mam 🖐️