Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwupaczek1986

ale jestescie beznadziejne

Polecane posty

Gość dwupaczek1986

Jaki to sens siedziec cala dobę na forum i tak pieprzyc o d***e marynie?masakra...nie macie swojego życia? trafilam tu przez przypadek...ale to co tu zastalam to przeszlo moje oczekiwania zenua...:D

Gość Marmitte
thx kazdy lubi jak go fachowiec doceni 🖐️

Gość gość
Bo siedzimy tu przecież od 6 rano do 5.59 następnego dnia :D Nie, że setki osób wchodzą o różnych porach, tylko ta sama ekipa kilkudziesięciu osób pitoli całą dobę. Tak właśnie jest.

Gość dwupaczek1986
Sluchaj da,sie zauwazyc ze są osoby które przesiaduja tu non stop...te same nicki sie powtarzają :( nie macie innego życia?musialabym,zglupiec do reszty:):):) powodzenia

Gość gość
Miło, że właśnie wychodzisz i masz swoje życie ;) komuś się należy.

Gość gość
Żenua? Chyba przed chwilą wypowiadałaś się w temacie o 40letnich mamach i też użyłaś tego super zwrotu. Z tego co wyczytałam, bywasz tak często na Kafeterii, że znasz stałych bywalców. Masz jakies kłopoty z głową?

Gość gość
"trafiłam tu przez przypadek" buahahahahaha hahahahaha!!! weź się nie kompromituj kobieto :D :D tu zawsze wszystkie przez przypadek trafiają albo raz na ruski rok wchodzą ale jakoś zawsze wiedzą co jest grane, znają niebieskie nicki i rozliczają je z wpisów i napieprzają w każdym wątku jak to one nie wchodzą na głupie kafe

moje życie jest nędzne i pozbawione wszelkich rozrywek.. mąż woli pracę niż siedzenie i patrzenie na mój ryj. Ja wolę kafe od patrzenia na dziecko, które wiecznie coś ode mnie chce. Kużwa niech się w końcu odczepi. I jak zadowala cię ta odpowiedź. Mam nadzieję, że tak

Gość gość
tutaj każda/y trafia przez przypadek i już na wstępie dokleja metkę beznadziejności .Nie błaźnij się i ten przypadek sprawił że poczytałaś całą kafe skoro wiesz że siedzą i piszą całe noce i dni .Żenujące owszem ale takie panienki jak ty .

Gość gość
Glupie c**ki...autorka ma racje.beznadzieja i tyle...

Gość gość
skoro trafilas to przez przypadek to pewnie juz dawno temu i sie zasiedzialas, skoro znasz kto ile i gdzie pisze.

Gość gość
a ja tu przesiaduję, bo traktuje to jako fajną rozrywkę w ciągu dnia, śmiechu co nie miara czasem :D i zgodzę się z tym, że tu ciągle jest stała ekipa, nawet jak się nie logują

Gość gość
Autorko ty jestes jeszcze gorzej beznadziejna,bo tez tu siedzisz i jeszcze zakladasz watek a innych obrazasz,to z ciebie pustak,ze szok!!!