Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem roztrzęsiona

Polecane posty

Gość gość

Mama na siłe wysłała mnie do psychiatry. Jestem bardzo nerwowa, wiem, że ona tylko chciała mi pomóc. Ale pojechałam z ojcem. Lekarz mnie zrąbał, był arogancki, przerywał mi, zrobił ze mnie skończona kretynkę. Gdy sie popłakałam i otworzyłam drzwi, przy ojcu zmienił zachowanie i mnie przedstawił w jak najgorszym świetle. Oczywiście ojciec jak zawsze nie wstawił się za mną. Mam dość tej chorej sytuacji. Mają mnie za słaba i bezradną. Pomyślałam sobie, że mogę przenieść się na studia zaoczne, podjąć prace jako np. sprzątaczka i wynająć kawalerke z chłopakiem. W dwójke musimy dać rade. Może wtedy wszyscy zobaczą, ze daje sobie rade. Ale ja się pytam jak psychiatra może być taki arogancki i bezczelny? Poczułam się naprawdę jak kretynka, jeszcze musiałam zapłacić 120zł, za zmieszanie mnie z błotem. Czuje sie teraz z tym strasznie źle:(

Gość taniec sw Wita
moze masz chorobe parkinsona ? :P, :P, :P

Gość gość
Super, przenies sie na zaoczne, zatrudnij jako sprzataczka za 600 zl i praca od 3 rano do 8 rano. Sadzisz ze mamusia za ciebie pojdzie ? Chlopak teoj tez zarobi 1000 , a za kawalerke zaplacusz 1200.

Gość gość
Mój chłopak zarabia 2 koła, bo już skonczył szkołe:D

Gość gość
A co za problem pracować od 3 do 8 rano? Całe lato już tak pracowałam.

Gość gość
Wow 2 kola, to nurkuj, ty nie musisz pracowac i szkola c**** co ?