Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polka na wakacjach w Paryżu

Polecane posty

Gość gość
Co robisz, gdy budzisz się w nocy i widzisz latający telewizor? Krzyczysz "Zostaw mój telewizor czarnuchu". Co robisz, gdy budzisz się w nocy i widzisz latającą lodówkę? sp***alasz, bo to musi być naprawdę duży czarnuch.

Gość Przegraniec 21lat
Te kawały są świetne, oczywiście czytałem je już dobre kilka lat temu, dlatego sprawiłes mi przyjemność przypominając dawne lepsze czasy, wklejajac je tu

Gość gość
Idzie gościu ulicą i widzi opartego o drzewo rzygającego murzyna -Co, zaimprezowało się wczoraj...? -Nooo, kurde, aż za bardzo! -No i co trochę się przesadziło...? -Aaaaah, prawda niestety...! -No i pewnie chciałbyś do domu? -I to jak! -To dawaj, podsadzę cię...

Gość gość
Wchodzi do baru murzyn z papugą na ramieniu. Barman pyta: "Skąd to masz?" "Z Afryki", odpowiedziała papuga.

Gość gość
ladny ten murzyn

Gość gość
poleciala na wielkiego penisa albo pieniadze

Gość gość
Ładna

Gość GOŚC1
Pieprzeni rasiści, w d**e wsadzcie sobie te kawaly i glupie teksty typu "oo... albo ma duzego albo kupe kasy... innej mozliwosci nie ma" ja pierdziele... debile. czarnoskorzy ludzie to tez LUDZIE... mnie na przyklad nie bawia te rasistowskie kawaly. rozumiem, ze zaraz ktos madry powie, ze przeciez czarni tez smieja sie z bialych blablabla... okej. jesli wam sie to podoba (...gratuluje)/ macie taka potrzebe, dobra. ale po co pisac takie glupoty publicznie?! to jest zalosne, zachowujecie sie jak totalni zacofańcy...

Gość gość
Polacy to zazdrosny naród. Byle co ich dziwi. Nienawidzą samych siebie i innych nie wiedząc za co. Ciemnogród jak był, tak jest.