Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy obrazacie sie kiedy upatrzony facet was nie podrywa co wtedy

Polecane posty

Gość gość

robicie? same próbujecie go zaczepic czy odpuszczacie?

Gość gość
gowno:)

Gość gość
kobieta zaczepia faceta?! Czyś ty zdurniał do reszty? One będą narzekać jacy to źli faceci je podrywają a same nie zagadają nigdy chyba, że po pijaku szczególnie polskie kobiety tak robią. Ile to się musiałem ewakuować od takich.

Gość gość
up

Gość gość
hahaha niby na co mam się obrażać, na to że nie jestem w jego typie? Sama jakoś zachęcam a jak nie, to się nie narzucam, w końcu jak się nie podobam na tyle to to czuję

Gość gość
robię mu scenę zazdrości i nazywam go od impotentów skoro mnie nie chce podrywać!

Gość gość
zalewam jego jaja kwasem siarkowym gdy śpi

Gość gość
nic🖐️ dajemy sobie spokoj z takim byle czym, szukamy lepszego!

Gość gość
zadna porzadna kobieta nie bedzie sie ponizac, zeby latac za facetem i prosic jego zadufane ego o szanse🖐️

Gość gość
szczypiem go po dópie gdy nie widzi

Gość gość
obrazaja sie tylko dzieci, a nie kobiety. ja probuje o nim zapomniec znajdujac sobie faceta zainteresowanego mna, a nie brakuje mezczyzn, ktorzy zabiegaja o kobiety, uwazam, ze im trzeba dawac szanse, ktorzy cos daja od siebie, wtedy widac, ze mu zalezy i warto zaryzykowc, dac szanse, bo niezainteresowanego faceta nawet nie zmusi sie, zeby byl przy kobiecie, nie zatrzyma sie go, a taki, ktory zabiega, srara sie, zalezy mu to jakis potencjal na zwiazek i moze milosc ;)

Gość gość
kobieta zaczepia faceta?! Czyś ty zdurniał do reszty? One będą narzekać jacy to źli faceci je podrywają a same nie zagadają nigdy chyba, że po pijaku szczególnie polskie kobiety tak robią. Ile to się musiałem ewakuować od takich. x x ale po co inwestowac w kogos, kto nie okazuje zainteresowania, przeciez nie zmusi sie nikogo sila!

Gość gość
Taki niedostępny, a przystojny facet, kręci laski potrójnie. Taki, który biega za nimi, płaszczy się jak piesek, nie będzie atrakcyjny i ciekawy.

Gość gość
Masz odpowiedzi, jeżeli baba ci się nie podoba to od razu jesteś, impotentem, pedałem i dupkiem, to prymitywne, głupie i zachłanne istoty, uważają że im się wszystko należy... możesz je naprawdę lubić a i tak jeżeli ich nie w*****asz to nasrają na twoją sympatię, nie są zdolne do wyższych uczuć, bezinteresownej sympatii :D

Gość gość
czyli one chcą byc r /oo/ ch /ane?