Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden gosc111

Czy ktos z Was tez tak ma, ze czuje sie bardzo samotny?

Polecane posty

Gość gość
tylko u mnie jest problem z tym, ze ja poznalam go w innym kraju, gdzie wtedy pracowalam. Bylismy razem 2 lata, potem musialam zjechac do kraju. Nie mialam szans wrocic do tamtego kraju, bo nie bylo opcji, zebym poprostu wprowadzila sie do niego, ale po roku w koncu znalazlam prace i wyjechalam z powrotem, potem wydalam nie male pieniadze, zeby wynajac swoje mieszkanie, do tego na zadupiu, z dala od miasta, byleby miec blisko do niego. Powoli odrabialismy to co stracilismy przez ten rok jak sie nie widzielismy. W koncu zaczey sie plany na wspolna przyszlosc, a tu nagle ja stracilam prace, wszystko zaczelo sie sypac, on nagle zaczal sie wahac i zmieniac zdanie, poprostu mnie zwodzil. Ja wciaz wierzylam, ze to nie moze byc przypadek, ze jakims cudem udalo mi sie wrocic, znalezc tak szybko mieszkanie dokladnie tam gdzie planowalam i ze na pewno teraz juz z nim bede na dobre. W kazdym razie, on mnie zostawil, ja mam daleko do miasta, daleko wszedzie, nie mam pracy i mam jeszcze miesiac na znalezienie nowej, albo mnie stad wyrzuca. A on? Uciekl. Ja zaczelam szkole jezykowa, zeby uczyc sie jego jezyka, miec lepsza prace pozniej, a teraz jest kwestia miesiaca, ze moge stracic mieszkanie, reszte pieniedzy, nauka przepadnie i do tego wrocic do Polski, gdzie juz praktycznie nikogo nie mam, nie wspominajac o braku perspektywy jakiejkolwiek pracy, co to byl za plan? Po co najpierw zaczal sie ziszczac, wszystko czasami nawet w niewyjasniony sposob szlo po mojej mysli, a teraz w jednym momencie sie skonczylo

Gość gość
@gość o portalach to ja No tak, pewnie zdarzaja sie tez tacy oszusci. Niestety wszedzie oni sa, ale przeciez w zyciu realnym tez mozesz sie naciac. Nie da sie nigdy w 100% przed tym uchronic. @gosc z 17.03 Ile mnie znajomi musieli namawiac, a musze C***owiedziec, ze naleze do upartych osob :) Byłem bardzo sceptyczny do tych portali. Uwazalem, ze sa tam trzy kategorie osob, albo Ci którzy szukaja przygod, albo ludzie, którzy sa po prostu bardzo plytcy, lub wlasnie oszuci :) Na szczescie tak nie jest, ale i tak ciezko kogos znalezc, jeśli się szuka tak na serio... Stram się z calych sil usmeichac i myslec pozytywnie, bo nic mi innego nie pozostalo. No ale jak widac pomarudzic tez lubie.

Gość gość o portalach to ja
gosc z 17.03. Ja bylam taka przeciwniczka, ze az moja kolezanka mi musiala zalozyc konta na portalach. Przez dwa miesiace nawet tam nie zerknelam. Pewnej listopadowej niedzieli poczulam gleboka samotnosc. Przed soba mialam tygodnie znienawidzonej pracy ( 12 godzin na dzien, w obecnosci mojej szefowei i nikogo wiecej) Mialam tez weekendy, ktore nic mi nie przynosily. Wlasnie wtedy siedzialam chyba na kafe :D i przypadkiem przegladajac strony trafilam na reklame polishdatin. Pamietalam haslo i moj login, wlozylam zdjecie ( czekalo do akceptacji kilka godzin) Na drugi dzien sie ukazalo i wlasnie wledy przenioslam sie do magicznego swiata,. Chociaz to nie byla prawda, to wtedy wierzylam, ze juz nigdy w zyciu nie zaznam samotnosci

Gość gość
@gość o portalach to ja No to zazdroszcze takeigo samopoczucia, bo mnie po rozstaniu bylo bardzo zle. Moze po prostu cale to Twoje uczucie sie wypalilo i dlatego dobrze sie czujesz samej. Ja tak nie mialem. @gosc z 17.08 Uwierz mi lub nie ale mnie tez nie uklada sie jakos super w zyciu, ale wiem, ze dzieki temu doswiadczeniu umialbym byc jeszcze lepszym czlowiekiem dla tej swojej wybranki. Nie chce wchodzic w szczeguly, bo przeciez to co piszemy to kazdy moze sobie przeczytac, ale mnie tez wydawalo sie, ze to musi byc wlasnie ta druga polowka z ktora spedze reszte zycia. Bylismy dla siebie kims wyjatkowym, najwazniejszym na swiecie, wydawalo sie, ze jestesmy stworzeni dla siebie i swietnie sie rozumiemy w kazdej sytuacji. Jak w jakims filmie romantycznym. Ciezko mi ocenic Twoja sytuacje, ale nie wiesz teraz czy ten zwiazek, w ktorym zalozmy bys jeszcze byla, nie okazalby sie dla Ciebie czyms bardzo niedobrym w przyszlosci. Moze ten obecny wariant to jest po prostu mniejsze zlo?

gosciu ja tez mieszkam na zadupiu ( jeszcze umowe mam na pol roku ) a potem wroce do z powrotem do Chicago,

Gość taki jeden gosc111
Cos mi sie namieszalo w nickach :)

Gość taki jeden gosc111
@gość o portalach to ja Dobre sobie. To az do tego doszlo, zeby kolezanki Ci konto zakladaly :) Ciekawe jak Cie opisaly :)

jest we mnie zlosc, rozczarowanie i one przewyzszaja samotnosci Moje uczucie chyba juz sie wypalilo do niego. Gdyby to sie stalo dwa lata temu to umarlabym chyba z rozpaczy...

napisaly tylko podstawowe rzeczxy o mnie, a ja potem sama sobie uzupelnilam :)

Gość gość
hihihi wlasnie zamierzam sie zarejestrowac, a co mi tam...byleby nikt znajomy nie zobaczyl. Czy ten polishdating jest darmowy?

Gość taki jeden gosc111
@gość o portalach to ja Zawsze zastanawia mnie dlaczego niekiedy ludzie tak bardzo cierpia z powodu straty tej drugiej osoby, a niektorym jest nawet lepiej... Jak myslisz?

Gość taki jeden gosc111
@gość o portalach to ja No chyba, ze tak :) Kurcze, ale fajnie, ze spotkalem pare milych osob :) Niestety musze sie udac na posilek, ale przeczytam wszystko i odpisze pozniej :)

tak jest darmowy, za darmo sie zapisujesz, mozesz wysylac za darmo wiadomosci ( glupie i gotowe juz typu ,, zauroczylo mnie twoje zdjecie "" ) za darmo widzisz kto Ciebie odwiedzil , mozesz wysylac usmiechy i buziaki . Nie mozesz jedynie podac swoich danych w profilu ( tel, email) jak jestes kobieta to czekaj az sami mezczyzni napisza do ciebie... Nie mozna jedynie wysylac swoich wiadomosci ( bo to juz kosztuje , chyba 15$ na miesiac i niestety ciezko z tego potem zrezygnowac, najlepiej wtedy skasowac swoj profil, jesli nie chcesz aby pobierali pieniedzy)

Gość taki jeden gosc111
A ja polecam portal przeznaczeni.pl Jest platny, ale mysle, ze fajni ludzie tam sa zapisani. Zmykam tymczasem :)