Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nauczyć się orgazmu

Polecane posty

Gość gość

mam 30 lat nigdy nie przeylam orgazmu. Zastanawiam sie czy mozna sie tego nauczyc czy pozegnac z mysla, ze woogle kiedsy dojde ? Mam meza od 7 lat, moj jedyny parter

Gość gość
Ja tez mam podobnie. Orgazm jestem w stanie zrobic sobie sama lub przy pomocy prysznica. Jednk nigdy nie udalo i sie przezyc orgazmu pochwowego czy nawt lechtaczkowego w obecnosci meza. Nie wiem czym to jest spiwodowane.

Gość gość
jeśli przeżywasz łechtaczkowy to niech ci zrobi minetę. dojdziesz na pewno

Gość gość
ja mam to samo - umiem ale tylko łechtaczkowy - radzę sobie tak że poprostu sama się dotykam podczas stosunku - i to jedyna szansa żebym coś miała ..

Gość gość
ja tez mam tylko lechtaczkowy, ale maz o tym wie i zawsze dochodze do orgazmu :)

Gość gość
Samej poćwiczyć .Bo to nawet oddychanie pomaga, pewne napięcie i koncentracja. Znajdź czas dla siebie, gdy będziesz sama. Odpręż się, może wejdź do wanny, lamka wina. To żaden grzech, spróbuj.

Gość gość
żeby orgazm był, to n iestety facet musi się trochę przyłożyć...i zadbać o ciebie (twoją łechtaczkę)...

Gość gość
trening czyni mistrza ;) naucz się osiągac orgazm łechtaczkowy za pomoca palców (najłatwiej się nauczyć), potem trenuj w najróżniejszych momentach, przy czytaniu książki, w łózku, itp. potem przy mężu, ptoem pokaż mu żeby on cię doprowadził palcami albo oralnie (oczywiście od razu się nei uda ale po 10 razie może tak), potem w trakcie seksu pobudzaj łechtaczkę i dojdz jak mąz będzie w tobie itp itd

Gość gość
mam to samo tyle tylko ze maz jak probowalam go nauczyć to tylko się denerwuje ,bo za długo a wiadomo jak to jest ,często bywao tak ze było już tuz tuz a on zmienial tempo pieszczot i już było po.....wole t zrobić sama choć ostatnio często zdarza mi się plakac z tego powodu jednak z facetem to co innego

Gość gość
my to robimy tak : na poczatek minetka tak ok 10 min ale konkretna minetka a nie fałszetka :P, później ja kładę się na plecach, on wychodzi na mnie, ja pocieram sobie jego penisem o łechtaczke, on w tym czasie liże mnie po sutkach, całuje w usta i czule dotyka. Normalnie odpływam... bo w trakcie sexu próbujemy i próbujemy, mam wrażenie że jestem blisko ale cos mnie jak by blokuje

Gość gość
u nas było tak że napierw nauczyłam się sama a potem przełożyłam to na sex z męzem, tzn szczerze mówiąć im dłużej jestem mężatką tym mamy lepszy sex przynajmniej ja, są takie dni kiedy poprostu mam ochote na sex i wtedy jest najlepiej, wiadomo że kobieta potrzebuje więcej czasu więc najpierw mamy dłuższy wstęp aż do momętu kiedy juz nie moge wytrzymać i dochodzi do stosunku, i ten czas wstępny mąz również bardzo lubi, ale wierzcie mi pracowaliśmy na to troche to nie przyszło od razu są też fajne książki i poradniki na ten temat wystarczy się rozejrzeć

Gość gość
Nie da się nauczyć orgazmu :D Cóż to za pomysł wogóle :D. Żeby mieć orgazm pochwowy ( o ile jest nam on dany ) trzeba faceta który nas rozpala i bardzo podnieca, w innym wypadku będzie to tylko mechaniczne ocieranie które równa się pocieraniem o rękę czy nogę ;). Jak mamy orgazm stymulując łechtaczkę ( dużo łatwiejszy do osiągnięcia) to wystarczy sobie coś tam powyobrażać ale z pochwą jest inaczej. Czasem przez całe życie nie odczuwamy przyjemności w drażnienia pochwy i nie zdajemy sobie sprawy z tego że to facet na nas tak nie działa .