Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnestraa

czy jecie kanapki z warzywami czy tylko wędlina albo ser

Polecane posty

Gość amnestraa

jak to jest u was? a może owsianki na śniadanie? albo keczup/chrzan zamiast warzyw? teraz brzydkie szklane pomidory

Gość gość
na śniadanie jem albo mleko z płatkami albo jogurt naturalny z bakaliami albo jajecznicę z warzywami albo rybę z warzywami

Gość prawictwo pospolite128
najczesciej na sniadanie jem biały ser bo ma mniej konserwantów niż mięso. Wedlina bardzo rzadko.. Raz albo 2 razy tygodniu

Gość gość
a ja lubie na kanapce koncentrat pomidorowy. i duuuzo pieprzu

Gość gość
wędliny nie jem wcale ,jem twaróg ,ser ,albo jajo ,owsiankę ,czasami jem kanapkę z papryką albo natką pietruszki ,jogurt naturalny ,butelka kefiru ,czasami robię pasztet z indyka ,kurczaka to też na chleb kładę i na to warzywa .

Gość gość
Wedlina 1-2 razy w tyg to raczej czesto niz bardzo rzadko :) Ja wedlin praktycznie wogole nie jadam. Dosłownie moze raz na pol roku cos skubne albo i rzadziej. Najczesciej na sniadanie jem owsianke, kanapkę lub tosta. Zawsze staram sie do kanapki miec warzywo ew. owoc.

Gość gość
ja daje na kanapke na ser np. plaster pomidora, albo ogórka, dzis jadłam z cebula i szosnkiem posiekanym i ketchupem Podobno coraz mniej ludzi je chleb

Gość prawictwo pospolite128
Wedlina 1-2 razy w tyg to raczej czesto niz bardzo rzadko czesto to jest 4-5 razy w tygodniu ..

Gość gość
Nie jedzą ludzie chleba bo jest pusty i niedobry nie wszystkie oczywiście ,ale ja na swój trafić nie mogłam ,kupiłam sobie maszynę do wypieku chleba i piekę sama ,chleb jest ciężki ,daje dużo ziaren ,dzisiaj zrobiłam z suszonymi pomidorami .Całkiem inny niż sklepowy .

Gość idyslka
to delikatnie jadacie.. u mnie w domu musi byc ser i wędlina z dwa rodzaje + masło, majonez, keczup obowiązkowo i najlepiej jakieś warzywa. Oczywiscie albo jeszcze jajka albo parówki. Płatki z mlekiem to raczej na kolacje

Gość gość
to jak, wam starcza jedna kanapka na sniadanie??

Gość gość
Ja jem albo jogurt z platkami i bananem , lub kanapke z ogorkiem i pomodorem i jajecznice.

Gość gość
jak bez wędlin to z czym chleb?

Ja przeważnie z żóltym serem, jakaś sałata , pomidor i ogórek. Wędlin ze sklepu nie jadam tylko własnej roboty mięsa pieczone.

Gość gość
na śniadanie jem boczki i salcesony,na obiad kiszki i pasztety i nie wstydze sie tego

Gość dfff
a ja płatki owsiane i zle sie czuje

Gość gość
ja jakos nie wyobrażam sobie śniadania bez pieczywa... czesto też jem z wędliną choć wiem ,że może najzdrowsza nie jest. Przewaznie jem na sniadanie 2 połówki bułki z masłem, jakimś serkiem , szynką i warzywem np sałatą , ogórkiem

Gość gość
a i uprzedzając pytania jestem szczupła mimo,że jem pieczywo i wedliny, może nawet zbyt szczupła

Gość gość
haha ciekawe kogo obchodzi czy jesteś szczupła czy nie? jaka uprzedzona, uprzedza pytania których nie ma haha

Gość gość
ostatnio nie jem wedliny wcale tylko sery. tesknie za pysznymi pomidorami bo je uwielbiam. nie lubie slodkich sniadan

Gość gość
ja nie jem śniadan bo jest to niezdrowe ewentualnie jabłko

Gość gość
Jadłyście może pieczywo z piekarni Rąba? ostatnio znalazłam, spróbowałam i pyszne było..pytałam znajomych to nikt nie kojarzył a wy? Dziwne że takie dobre pieczywo a nikt nie zna..

Gość gość
jadłam jadłam - co prawda chleba nie próbowałam ale bułeczki to mają pierwsza klasa ^^ zawsze biorę sobie przed pracą 2 bułeczki wieloziarniste do tego serek wiejski i jest ideolo

Gość marawstala
Tylko z warzywami, z serem żółtym w porze zimowej... i wtedy gdy mam na niego ochote

Gość gość
Z bułkami z Rąby to wszystko smakuje dobrze. Koniecznie musi być świeża a wtedy jest ideolo ^^

Gość gabbssss
@gość 2018.08.30 Tak zachwalacie ze chyba sama bede musiala poszukac ich peczywa w okolicy i sprobowac ;p

Gość gość
nie dziwne że zachwalają skoro dobrze czyż nie? :D Ja tylko pączki od nich jadłam kiedyś jak byłam u babci i były smacznie - co do chleba czy bułek to niestety nie wiem :(

Gość gość
ktoś coś mówił o pieczywie z Rąby? :P jestem z Bielsko Białej i niema lepszej piekarni niż Rąba w okolicy jak dla mnie to inne moglyby nie funkcjonowac , czasem mozna dorwac je jeszcze cieple - wtedy to jest dopiero dobre sniadanie