Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek sama gondola

Polecane posty

Gość gość

Wiele mam radzi, żeby najpierw kupić samą gondolę, a następnie lekką, droższą i lepszą spacerówkę, bo po pierwsze wózki idealne, czyli takie z dużą gondolą i wygodną, zwrotną spacerówką są bardzo drogie, a po drugie często widzę, że jak spacerówka wózka jest fajna, to znowu gondola mikroskopijna. Podobały mi się X-Landery, ale mają raczej małe gondolki i są dość drogie jeśli chodzi o 3 w1. W dodatku słyszałam, żeby 3 w 1 nie kupować bo mają kiepskie foteliki w zestawie, a np. X Lander w zestawie z fotelikiem Maxi Cosi, to już koszt około 2 tys. No więc póki co szukam samej gondoli, ale rzadko coś znajduje. Co myślicie?

Gość gość
A jaka kwotę chcesz przeznaczyć na to? Może być używany wózek?

Gość gość
na samą gondolę chciałam przeznaczyć do 500, bo 500 sam fotelik. Wolę nowy

Gość gość
dobry pomysł, zrób tak jak myślisz. Ja kupiłam wózek, w którym gondola przekształcana jest w spacerówę. Peg pegno skate

Gość gość
Jeśli chodzi o dobry wózek 2w1 ze sporą gondolą i super spacerówką, to polecam Babyactive Ballerina. Duże pompowane koła, spory kosz, regulacja oparcia, regulacja rączki itp. _ A jeśli jednak wolisz samą gondolę, to na allegro są takie za 400 (piankowe koła) i chyba 460zł (pompowane koła). Sprzedawca to baby max czy baby luks... jakoś tak.. ale jak wpiszesz "klasyczny wózek głęboki na paskach" to powinnaś znaleźć. Te wózki mają ogromną gondolę! (regulowane oparcie i rączka).