Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blond dla pieguska

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny i chłopaki ;-)Mam problem.... Chciałabym przefarbować włosy na blond(zawsze podobał mi się ten kolor)ale boję się że dla mnie on nie będzie pasował dlatego,że mam piegi... Do tej pory farbowałam włosy na czarno,ale ten kolor mnie przytłacza,postarza i chcem cos zmienic w swoim wygladzie,,odmłodzić ''się ;-) Napiszcie prosze czy Wy mając piegi farbowałyście włosy na blond lub może znacie kogoś komu blond włosy i piegi pasują... Pozdrawiam

Gość gość
a jaki masz naturalny kolor włosów?

Gość gość
mój naturalny kolor to brąz

Gość gość
możesz spróbować ale licz się z tym, że blond może bardzo te piegi podkreślić i wydobyć, niekoniecznie w pozytywny sposób... no i rozjaśnianie bardzo niszczy włosy :(

Gość gość
piegów mam już coraz mniej bo tylko na nosku ;-) i jakoś ich tak za mocno nie widać ... Wiem ,że rozjaśnianie niszczy ale tak bardzo chcem mieć blond a po za tym są różne preparaty odbudowujące włosy

Ciężko jest zmienić kolor z ciemnych na blond. Wiem, bo sama przez to przechodziłam. Dwa lata czekałam na wymarzony odcień, ale po tym czasie włosy bardzo się zniszczyły, a odrosty były bardzo widocznie. Niedługo potem zmieniłam kolor włosów, bo miałam już dość męczenia się z tym blondem.