Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat 18lat

Jak pogodzić się ze swoim wyglądem

Polecane posty

Gość dylemat 18lat

Nie lubię swojego ciała, od kiedy rok temu zaczęłam sie odchudzać, ćwiczyć itp..Potem w czasie świat sobie pofolgowałam i od tego czasu mam wyrzuty sumienia, całkowicie mnie to zdezaktywowało do jakiegokolwiek działania. Nie jestem osoba grubą wiem o tym . Do tego mam nawet spore powadzenie. Ale nie lubię swoich "krągłości" wiem to głupie ,bo przecież to atrybuty kobiety .Ale nadal chce schudnąć dążę do czegoś czego sama nie rozumiem . Myślę ,że jestem przesączona wszystkimi zdjęciami tych chudych lasek w internecie ...lecz zamiast brać sie za siebie ,rozpaczam ,że nigdy taka nie będę i zajadam sie czekoladą. Bo przecież gdy już zdobędę swoja "wymarzoną " sylwetkę to będę musiała ja utrzymywać czyli rezygnować ze swoich przyjemności typu słodycze ,,, plus ćwiczenia do końca życia , czyli chyba lepiej pogodzić się ze swoim wyglądem :/? tylko jak ?

Gość OlgaOlgaOlga
Myslę że brakuje ci osoby która by Cię wsparła. Może wygadaj się komuś, mamie, koleżance i poproś o pomoc. Uwierz w siebie.

Gość Monika9966
To nie zajadaj się czekoladą, ale oczywiście jak masz ochotę ją zjeść, to przecież od jednego maluteńkiego kawałeczka nic ci nie będzie. A jeśli potrzebujesz schudnąć, to powinnaś jednak trzymać się jakiejś diety i sportu. Atywność sportowa wykonywana systematycznie powala pozbyc się nadwagi. Ja sama potrzebowałam niedawno zrzucić17 kilogramy i ciężko mi to szło, ale koleżanka poradziła mi, żebym spróbowała Slimette (dokładnie tych tabletek - http://wsad.it/gosc/slimette ) . Miała rację bo w ciągu 4 miesięcy pozbyłam się nadbagażu.

Jestem przekonana, że jesteś normalną, zgrabną dziewczyną :) Nie stresuj się niepotrzebnie, nie wpędzaj w kompleksy. Tak jak sama pisałaś, nie jesteś osobą grubą. W związku z tym, nie wymyślaj sobie żadnych skomplikowanych diet. Aby poprawić swoje samopoczucie po prostu zdrowo się odżywiaj. Jedz dużo warzyw i owoców. Pij herbatki ziołowe, sok z aloesu ( bardzo smaczny jest ten z aleofarmu). W ten sposób oczyścisz swój organizm. Zdrowe rzeczy też moga być smaczne. Nie rezygnuj ze słodyczy, po prostu jedz je z umiarem. Jeżeli chodzi o zdjęcia modelek - poszukaj w internecie artykułów o tym jak wyglądają one naprawdę, bez pomocy grafików. Głowa do góry, szkoda czasu na szukanie sobie zbędnych zmartwień :)