Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarnoskóry obywatel USA napastuje mnie na skajpie! Co robić ?

Polecane posty

Gość gość

poznłam go jakis czas temu, po rozstniu z chloopakiem, pocieszal mnie, byl fajny mily, wczesniej cos gadal o czarnych czlonkach, ale szybko wybilam mu z glowy rozmowy na takie tematy, było calkiem milo, az nagle zaczal znowu nawiazywac do seksu, że ja jestem sexy, żebym się pokazała na kamerce, że mam super figurę, potem nie miałam kamerki , to rozmawialismy głosowo pytał mnie o leginsy, o to jak się ubieram do klubu, w co jestem ubrana teraz, gdzie kupuje bielizne itp. :O teraz juz mam go dosyc i odpisuje mu tylko HI po czym uciekam ze skype, on do mnie teksty w stylu "i want you, come to visit me" " i want to see you" " i miss you" ale dzisiaij przegiał! napisał : "hey are you there or we are no longer friends ? " widzę,że jego zachowanie jest nachalne jak Arabów!! powiedziec mu " okay then " ? w sumie po co mi taki "kumpel" pewnie kumplował się ze mną tylko po to żebym w końcu sie rozebrała na kamerce albo przyjechala do stanów ;/

Gość gość
podbijam, bo ważne!

Gość barranek
piardnąć

Gość gość
To sa tylko zabawy na skypie a o ci szkodzi pokazac mu piersi np.? Czy dla bab to takie trudne pokazac conieco? Facet będzie zadowolony, pewnie się spuści, może tez c****kaze sowjego pena i będzie mila zabawa.

Gość gość
zablokuj go. a potem wylacz internet, wylacz komputer i wywal go na smietnik, bo idioci nie powinni miec dostepu do sieci

Gość gość
skoro nie powinni to co tu robisz?

Gość gość
to logiczne , ze sie chce zabawic, a Ty albo udajesz idiotke , albo chcesz sie pochwalic , ze kogos kręcisz. Takie teksty facetów sa wszedzie na necie, wiec jak Cie to martwi to zablokuj heh

Gość gość
instruuje cie idiotko, wiem, ze tobie trzeba to w obrazkach przedstawic, ale mam bana na paint'a

Gość gość
to wyobraź sobie,że pierwszy raz się z czymś takim stykam, dla was może to normalka i pokazujcie jak chcecie, jesteście gorsze od tych kureeeffek z SU bo one przynajmniej za kase to robią :D ale sie usmieje jak którejs z was fota wyląduje na jakiejs stronce a tam wy nagiutenkie głupolki, a pytanie dla tępych było :czy usunąć tego gościa ? w sumie to przydawał się do pogawędek i douczał mnie angielskiego, przez 2 ostatnie miesiace nie gadał o seksie dopiero od 3-4 dni sie zaczelo to samo...