Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na którą partię byście głosowali

Polecane posty

Gość gość

gdyby teraz były wybory? Z uzasadnieniem proszę :)

Gość gość
Ja na PO. Jestem liberałem.

Gość gość
a jaki sens ma glosowanie? Każda partia będzie robiła to, co robi teraz PO i Tusk. Nie da się odkręcić 25-u lat przekrętów, prywatyzacji i złodziejstwa. Balcerowicz z Buzkiem chodzą w glorii chwały zamiast siedzieć w pierdlu, podobnie z wieloma innymi liberałami.

Gość gość
PIS.Nie lubię ich zadęcia obyczajowego i w wielu tych kwestiach zupełnie się nie zgadzam ale przekonuje mnie J. Kaczyński bo to człowiek idei a ja takich lubię Dobry żart z głosowaniem na PO"bo jesteś liberałem".Od kiedy to PO jest liberalna?Najlepszy przymiotnik to miałka .Miałka Platforma Obywatelska.MPO.

Gość gość
Ja na partię Gowina "Polska Razem".

Gość gość
PO ma gdzies ludzi bezrobotnych a Kaczyński za dużo Smoleńskiem się zajmuje.

Gość gość
Na KPEiR albo na Ruch Poparcia Przyjaciół Piwa

Gość gość
Czy to będzie Kaczyński,czy ktoś inny, Smoleńsk ,zwłaszcza to pożal się Boże ,,śledztwo,, musi być rozliczone. Jeżeli may się liczyć jako naród,musimy znalezc odpowiedzi na wiele pytań dotyczących tej sprawy.

Gość gość
Na PIS i tylko na PIS,oni jedni chyba najwięcej dbają o interes kraju.Kaczora powinni odsunąć na boczny tor,wtedy partia zyskała by na popularności.

Gość gość
Nie wiem ale na pewno na pewno na pewno NIE NA TYCH NIEUDACZNIKÓW Z PISSS

Gość gość
Zagłosuj na PO, nie długo będziesz chodził goły i głodny. "Aby żyło się lepiej"- kumplom.

Gość gość
Też tak myślę, jak ktoś powyżej.

Gość gość
Polska Razem.Zagłosuję na partię Gowina.

Gość gość
Ja wlasnie teraz za rządów PO wylądowałam na bezrobociu bez grosza przy duszy, bo pracodawcy nie bylo stać na to, zeby mnie dalej zatrudniać. To są "wspaniałe" rządy PO i PSL.

Gość better dead than red
nie głosuję na populistów i socjalistów z tego powodu oddaje głos na k***inową Nową Prawicę

Gość gość
Nie warto glósować na drobnicę.To partyjki niszowe walczące o zaistnienie.Wasze głósy znikną w tłumie.Wyobrażacie sobie co się będzie działo w sejmie w przypadku tak wielkiego rozdrobnienia? Będą skakali sobie do gardeł,a resztę będą mieć w d....

Gość gość
napewno nie oddam głosu na Pro Katolicką partię. Kk wszedzie swoje łapy chce mieć by do skarbca więcej doić. Ja za rządów PO nie miałem powodów do narzekań, aczkolwiek nie ze wszystkim sie zgadzam. Myśle, że albo PO, ALBO NOWA PRAWICA. Pozdrawiam.

Gość gość
na nikogo

Gość gość
i tak nie ma znaczenia na kogo zagłosujecie! po wyborach dalej te same mordy co w poprzednich kadencjach będą rządziły!

Gość gość
Ja nie napiszę na kogo, bo każdy kto zdeklaruje w tym temacie,że zagłosuje na PiS prawdopodobnie padnie ofiarą "SAMOBÓJSTWA" ... także od polityki się trzmam z daleka, na wybory nie idę, bo chocby 15 milionów Polaków zagłosowało na PiS wygra PO :)

Ja za rządów PO też nie mam powodów do narzekań ale JA to nie cały świat(jak tej przed mną) której wydaje się że jej marny byt wyznacza ogół Rzygać się chce-ja,ja,ja,.G.ówno mnie obchodzi pojedyńcze ja.Mnie obchodzi My- moi rodzice,mój brat,moi przyjaciele ,pani ze sklepu i ten chłopiec który się powiesił bo mam była zbyt biedna by uznać ją za "zdolną"wychowawczo. A o poziomie ludzi (nie wszystkich )tu piszących świadczy fakt że kiedy prosiłam o zainteresowanie się sprawa zmian w przepisach by rodzeństwa nie rozdzielać,byśmy ruszyli d.upy i coś z tym zrobili to odzew był żaden .Bo >JA BO MNIE JEST DOBRZE I H.UJ Z INNYMI.< Przepraszam czytających za słownictwo,kiedy człowiek ma do czynienia z JApustakiem zapomina że go dobrze wychowano.

Gość gość
Otaczają mnie lemingi. Wiem że w tym kraju nie będzie nigdy dobrze przy takiej świadomości motłochu vel społeczeństwa :(

Gość gość
Masz rację.Nic dodać nic ująć.Takich mamy rządzacych,na jakich zasługujemy.

Wiecie dlaczego w Polsce jest taka bylejakość?Bo ludzie nie pojęcia o myśleniu prospołecznym Kacyk w Afryce który handluje diamentami też powie że jest mu dobrze bo przecież on nie narzeka i uj z tym ze jego współplemieńcy umierają z głodu.Jeszcze im lufę do skroni przystawi żeby ś****wa było mniej.Ale Polska to nie Rwanda ,tu jest środek Europy i wypada rządzić mądrzej.

Gość gość
napisane zostało JA, bo tak chce. I nie interere mnie pani ze sklepu czy inne obce mi osoby. Dzięki koneksjom JA i moja rodzina ma się dobrze. Kiedyś pomagałem potrzebującym, wspierałem fundacje i pobliski dom dziecka. Ale ciągle im było mało. Więc zaprzestałem. I co ? Wyszedłem na tego najgorszego. Dlatego JA. Pustaku

Gość gość
Tylko Nowa Prawica. To co jest teraz czyli PO i PIS to to samo, zyja w symbiozie, oni chcą aby były tylko dwie partie ich partie. Robią to samo na przemian. Polsko obudź się!

Gość gość
"Ja za rządów PO nie miałem powodów do narzekań, aczkolwiek nie ze wszystkim sie zgadzam. Myśle, że albo PO, ALBO NOWA PRAWICA." Aha, nie masz powodów do narzekań, tak ?. Czyli lubisz płacić coraz wyższe podatki, tak ?

Gość gość
Większego PUSTAKA od Ciebie niema.Sprawdź co oznacza to słowo ido jakich ludzi się odnosi.Jesteś tyle samo wart co ten pustak Biber,czy jak mu tam.A o tej Twojej pomocy to nikt Ci nie uwierzy.

Wies"JA",nie chciałam cię obrazić.Mnie chodzi o to że nie warto postrzegać świata przez tylko swój pryzmat Wiadomo że odrobina zdrowego egoizmu jest potrzebna -inaczej świat by nas pożarł .Też nie należę do tych którzy nadstawiają drugi policzek ale do tych którzy raczej oddadzą cios jeśli jest niezasłużony. Człowiek nie żyje na pustyni,jest istotą stadną.Jeśli innym będzie lepiej ty też na tym zyskujesz,rozumiesz ? To jest transakcja wiązana.

Gość gość
na SP