Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę iść na siłownię ale

Polecane posty

Gość gość

Ale jakoś się boję, boję się tłumu ludzi i tego, że nie będę umiała posługiwać się przyrządami :P. No i tego, że ludzie będą się dziwnie gapić, że jestem sama. Chodzicie? Jak tam jest?

Gość gość
up:)

Gość sciana na prawo
Nalepki na zderzak: Jeśli nie podoba Ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika. - Uważaj na idiotę który za mną jedzie. - SPONSORED BY DADY - Stare ale spłacone - Tak, to prawda, jestem wolniejszy....ale i tak jadę przed Tobą - Wal śmiało to samochód teściowej. - Wyprzedzaj! Ktoś już czeka na Twoją nerkę - Nie spieszę się, jadę do pracy... - Wal śmiało. Ty płacisz! - MAFIA - samochód służbowy - MOCY PRZYBYWAJ - na maluchu - Mój drugi samochód to porsche - Jeśli możesz przeczytać ten napis to znaczy ze umiesz czytać! - Ubezpieczony przez mafię, stuknij mnie, a my stukniemy ciebie! - NIE TRĄB! OBUDISZ KIEROWCĘ! - SAMOCHÓD PUŁAPKA , ZAPARKUJ GDZIE INDZIEJ - Jeśli widzisz ten napis. to jedziesz STANOWCZO za blisko - UWAGA! Mam prawko od tygodnia... - Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren! - Nie wierzę w rdzę. - Nie trąb, szybciej nie mogę. - Nie trąb, robim co możem! - Mam zepsuty klakson. Obserwuj środkowy palec u reki. - Proszę nie wjeżdżać mi w bagażnik - mój prawnik jest na urlopie. - Uwaga! Kierowca ma przy sobie tylko 20 zł w drobnej amunicji. - Narkotykom powiedziałem: NIE. Ale nie posłuchały. - Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz. - Nie jesteś hemoroidem - nie trzymaj się mojego tyłka. - Co tak blisko, przecież w ogóle się nie znamy! - Taksówka mamusi - JAK DOROSNĘ BĘDĘ MERCEDESEM - 2 fast 4 you - NAS NIE DOGANIAT - Wal śmiało. Zbieram na nowy!

Gość gość
To najpierw do psychologa, a dopiero po tym na siłownię. Nie przesadzaj, idziesz ćwiczysz i po sprawie. Jest trener, są inni ludzie, zawsze możesz zapytać, bez obaw:) Nie zjedzą Cię, no chyba ,że wzrokiem:D

Gość gość
śmierdzi c***kiem

Gość gość
A z kim masz chodzic na silownie jak nie sama? INstruktorzy pokaza ci jak obslugiwac sprzet. LUdzie tam chodza cwiczyc a nie gapic sie na innych, takze w d***e cie beda mieli :D

Gość gość
lepiej kup sobie rowerek stacjonarny, chodz na basen, biegaj, wiosna rolki

Gość gość
a chcesz schudnąć?? czy co??

Gość miczelll
na normalnej siłce nikt nie będzi się na ciebie gapił każdy zajmuję się swoimi ćwiczeniami a co samej nie można na siłke chodzić

Gość gość
Nie, chcę sobie wyrzeźbić ciało po prostu. Jestem szczupła (mam nawet niedowagę:P).

Gość gość
Czyli ludzie nie zwracają uwagi za bardzo? nie wiem, ja mam czasami różne dziwne schizy, ale bardzo chciałabym iść i nie przejmować się :)

Gość gość
W żadnym regulaminie nie ma tego,że na siłownie uczeszczas ię tylko parami:D Ja nawet wolę sama, bo mi nikt głowy nie zawraca i mam święty spokój. Robię swoje:)

Gość gość
A ćwiczycie z trenerem czy po prostu na początek skonsultowaliście się z trenerem i na tym koniec? Ja sie chcę zapisać na darmową konsultację, żeby mi wyjaśnił co i jak :)

Gość gość
Swoją drogą oni mają tez solarium, za 5 minut płacisz 10 zł a potem dopłacasz po 1 zł jeśli jesteś posiadaczem karnetu, to jest bardzo dużo jak na solarium? :P

Gość gość
też mam takie obawy

Gość gość
No ja mam fajnego trenera:P Zawsze mogę go zapytać co i jak mam z tym urządzeniem zrobić,żeby sie nie zabić:D

Gość gość
a chodzicie na różne zajęcia (jak macie karnety Open) ? bo ja się zastanawiam nad kilkoma :)

Gość gość
spoko luz, nie bedzie sie nikt nie wiadomo jak gapił

Gość gość
Ja chodze na siłownię od 3 miesięcy. Na początku też miałam wątpliwości, ale teraz jest super ! Idź , nie tylko poprawisz sylwetkę ale też otworzysz się na ludzi. No i wiadomo wyrobisz sobie kondycję. Nie przejmuj się jak początkowo będziesz popełniać bledy. Każdy kiedyś zaczynał . Powodzenia :)

Gość gość
upp:)

Gość gość
a jakie efekty masz po tych 3 miesiacach?

Gość gość
:)

Gość gość
.

Gość gość
up