Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berenika  beniya

Olał mnie na maksa

Polecane posty

Gość gość
Mnie boli, bo nie toleruję harpii i obrzydza mnie, że takie istnieją.

Gość gość
Autorka pytala, ale mi sie nie chce jej pocieszac***probowac tlumaczyc optymistycznie, bo sytuacja parszywa i nie mam zamiaru jej wspierac.

Gość Ekscentryczna
Ostatnio sama zasugerowałam, że na pewnym wątku tematycznym odpowiedzi nie padają zgodnie z oczekiwaniem autora, rzuciło się na mnie stado głodnych hien : D Chcą zdradzać będą zdradzać, jeśli jest to zgodne z ich sumieniem i czują się z tym dobrze, to nam nic do tego. Ich prawo ich życie : )

Gość Ekscentryczna
A, proszę nie mylić BYNAJMNIEJ z PRZYNAJMNIEJ

Gość gość
Hehe, Ekscentryczna co lubisz byc nielubiana, napisali Ci tam, co mysla o Twoich zlosliwych trzech groszach, hien nie widzialam, jedynie sluszne reakcje. Tu tez zaczynasz? To ogolnodostepny temat, kazdy komentuje jak uwaza za adekwatne do tresc****erwszego wpisu, nie pouczaj.

Gość gość
Ekscentryczna to taka mądralińska, a popatrzcie, co sama napisała na poprzedniej stronie 02.02.14 Ekscentryczna Postaw siebie na miejscu swojego męża. Jak czułabyś się gdybyś była zdradzana, rozumując to nadal Twoim tokiem Jest przykładnym mężem, "kocha Cie", dba o Ciebie- a myśli o innej, rżnąc tym samym inną kobiete. Czasami myślenie o innej osobie i to takie niewinne jest gorszą zdradą, a u Ciebie ewidentnie brak kręgosłupa moralnego i kierujesz się jedynie swoim własnym dobrem, po coś wchodziłaś w ten związek małżeński i powinnaś być wierna jednemu mężczyźnie, jeśli jednak nie jesteś w stanie tego spełnić to rozwiedź się, zakończ to, no chyba, że żyjesz zgodnie ze swoim sumieniem i nie przeszkadza Ci takie życie- Twoja sprawa, ale poddałaś ten temat do publicznego komentowania, więc każdy ma prawo to ocenić. ------------ Brak konsekwencji ewidentnie.

Gość Ekscentryczna
Nie pouczam, każdy ma prawo komentować, komentarzom podlegam ja, więc mam prawo komentować innych. Wrzucam swoje 3 grosze ? zgryźliwymi komentarzami ? Wytłumacz mi, co robi tutaj 90% użytkowników ? Bo raczej nie są to rady bliżej określone godnymi polecenia, także zapewne jestem obskakiwana bo jestem tutaj kimś nowym, zresztą- czyjaś opinia, zwłaszcza na tym forum nie wpływa na mnie w żaden sposób a każda krytyka będzie odbierana jako komplement. : )

Gość gość
Chyba Ekscentryczna znow musi sobie poszukac innego tematu, bo tu takze juz goni w pietke, byle zaistniec :)

Gość Ekscentryczna
" no chyba, że żyjesz zgodnie ze swoim sumieniem i nie przeszkadza Ci takie życie- Twoja sprawa," Plus za spostrzegawczość, minus za brak logiki we wklejaniu postów które są jednoznaczne z moją wypowiedzią: D

Gość gość
Każdy ma swój rozum i jakieś morale. Jeśli poczułaś autorko, ze cię olał, to na następnym spotkaniu zachowaj się tak jak on i też powiedz do niego tak jak on do ciebie. Później będziesz wiedziała, czy mu zależy, czy będzie to wasz koniec.Nie rób mu wyrzutów, bo zoną jego nie jesteś.

Gość gość
02.02.14 Ekscentryczna Ostatnio sama zasugerowałam, że na pewnym wątku tematycznym odpowiedzi nie padają zgodnie z oczekiwaniem autora, rzuciło się na mnie stado głodnych hien : D ----------- 02.02.14 Ekscentryczna Postaw siebie na miejscu swojego męża. Jak czułabyś się gdybyś była zdradzana, rozumując to nadal Twoim tokiem Jest przykładnym mężem, "kocha Cie", dba o Ciebie- a myśli o innej, rżnąc tym samym inną kobiete. Czasami myślenie o innej osobie i to takie niewinne jest gorszą zdradą, a u Ciebie ewidentnie brak kręgosłupa moralnego i kierujesz się jedynie swoim własnym dobrem, po coś wchodziłaś w ten związek małżeński i powinnaś być wierna jednemu mężczyźnie, jeśli jednak nie jesteś w stanie tego spełnić to rozwiedź się, zakończ to, no chyba, że żyjesz zgodnie ze swoim sumieniem i nie przeszkadza Ci takie życie- Twoja sprawa, ale poddałaś ten temat do publicznego komentowania, więc każdy ma prawo to ocenić. ================ Hehe, no na pewno twoj wpis jest zgodny z oczekiwaniami Bereniki :)

Gość Ekscentryczna
Teraz przeczytaj raz jeszcze zacytowane posty, zastanów się do której części się odnosisz i czy aby na pewno dobrze zrozumiane jest przez Ciebie to co napisałam, stawiam 100, że jednak nie. : D Także daj już spokój bo ewidentnie szukasz zwady prowokacjami, bez konkretnego argumentu, a jeśli brak argumentów to po prostu się nie wypowiadamy.

Gość gość
Do Ekscentrycznej. Nie chodzi o to, ze jesteś nowa, tylko o to, ze krytykujesz wpisy innych komentujacych, a twoje w sumie sa takie same. Po co sie wymadrzasz? Napisz od siebie i wystarczy, a nie jak w innym watku wcinasz nos gdzie nie potrzeba.

Gość gość
Jeszcze jedna gwiazda na kafe, ja pitole... Dziewczyno, daj sobie na luz, to nie ekscentryzm, tylko egocentryzm raczej.

Gość Ekscentryczna
Może proponując dodaj, ze w ogóle powinnam przestać pisać cokolwiek, bo nie spełniam oczekiwań jakiejś części uczestniczących tu? :D

Gość gość
A pisz sobie, to nie moj watek, zwisa mi to. Podobnie, jak to, że jpouczasz takze w kwestii BYNAJMNIAJ i PRZYNAJMNIEJ, a sama byli sadzisz: 02.02.14 Ekscentryczna Teraz przeczytaj raz jeszcze zacytowane posty, zastanów się do której części się odnosisz i czy aby na pewno dobrze zrozumiane jest przez Ciebie to co napisałam, stawiam 100, że jednak nie. : D Także daj już spokój bo ewidentnie szukasz zwady prowokacjami, bez konkretnego argumentu, a jeśli brak argumentów to po prostu się nie wypowiadamy. |||||||| W tej konstrukcji zdaniowej powinno być TAK ŻE - z przerwą (i bez przecinka). Nie dziękuj.

Gość Ekscentryczna
: D hahahahah ; ((((( gdzie tam jest przecinek ? tak że ?! ;(( " muj borze" Ty widzisz i nie grzmisz.

Gość gość
No już, kobietki, dałyście sobie po razie i wystarczy, nie zabijajcie wątku. Podsumowując. Bereniko, duszko. BYNAJMNIEJ nie wyglądasz Ty mi na porządną mężatkę. Lecz mąż nieświadomy, więc PRZYNAJMNIEJ jeszcze wszystkiego nie zepsułaś, TAK ŻE nie ryzykuj, kończ z kochankiem, uwagę kieruj tylko na męża. Albo nie, jeśli tak wolisz - tylko potem znów się nie wypłakuj na kafe, gdy kochanek puści Cię kantem i mąż też już nie będzie chciał znać.

Gość gość
Ha ha ha super :D

Gość Fan fan klub
To teraz ja- porozmawiaj z tym swoim kochankiem i zapytaj dlaczego był w kiepskim nastroju, ale nie pytaj dlaczego się z tobą nie kochał. A może jego żona coś wie i juz była awanturka, a przyjechał tylko na chwilę, żeby cię zobaczyc, a ponadto zabrakło mu odwagi żeby ci o tym powiedzieć. Ty go znasz, więc z pewnością wiesz o co chodziło i dlaczego tak, a nie inaczej. Najgorsza myśl jaka mi przyszła to może zamienił cię na młodszy model, a przyjechał tylko porozmawiać, bo byliście umówieni i jesteście przyjaciółmi.

Gość gość
Też pomyślałam, że może inną kochanicę znalazł i jest w rozterce.

Gość Lajna22
Jak ja nie nawidze takich dziwek jak ty.Co meżuś sie znudził? to go zostaw a nie go ranisz.Nie pojmuje tego i nigdy tego nie zrozumiem jak można robić coś takiego osobie która sie kocha.Masz sumienie kobieto wogole?!

Gość gość
Każdy robi to co lubi, może Berenice znudziła się małżeńska monotonia to znalazła sobie odskocznie.

Gość gość
Może był zaspokojony seksualnie i tylko przyjechał po koleżeńsku, a ty liczyłaś na coś więcej. Nic nie rób, czekaj na ruch z jego strony, nie narzucaj się i udawaj że wszystko jest ok.

Gość Berenika beniya
W zasadzie wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest dobrze.

Gość gość
Tęsknie też za kimś .

Gość gość
Ja też....

Gość gość
Jak tam Berenika twoje sprawy?