Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakimi osobami kojarzy wam sie imie Ewa

Polecane posty

Gość gość
imię bardzo dobrze mi się kojarzy, moja mama to Ewa. Ewa kojarzy mi się z fajną kobieca dziewczyną/kobietą, która lubi przyrodę, na przykład chodzi po górach, wspina się, jeździ na rowerze albo w stadninie na koniu. Ma brązowe włosy, być może lokowane albo falowane. Fajna z niej kumpela, nie ma za dużo pieniędzy, ani wielkiego powodzenia, ale ma cichego wielbiciela.

Gość gość
ja też Ewa i tez jestem leniwa ,troszke nieśmiala ,

Gość gość
ja lubię Ewunia i Ewcia, a nie cierpię Ewka, brzmi to grubańsko, do grubej Ewy można wołać Ewka albo do prostaczki, a do mnie proszę Ewciu, Ewuniu, Ewuś, Ewusiu

Gość gość
charakter nie zależy od imienia ,to tylko wybór naszych rodziców

Gość juz niedlugo Hawa
ja mam duzo pieniedzy, ale nie mam wielbiciela :( jestem polzydowka, dlatego Hava mi sie podoba bardziej niz Eva

Gość gość
A właśnie,że charakter zależy, bo ja też jestem nieśmiała,cicha, spokojna i leniwa a już kilka tak napisało,więc jesteśmy takie same

Gość gość
a ja jestem Ewa i nie jestem nieśmiała raczej,ale jakaś bardzo śmiala tez nie, czy leniwa to zależy bo czasem nie robie nic ,a czasem potrafie być perfekcjonistka wrecz, lubie popadac w skrajności

Gość EWA 23 LATA
K***A JA TEŻ JESTEM NIEŚMIAŁA, CICHA I LENIWA

Gość gość
chyba jak większość ludzi na kafe :P

we mnie też dżemie leń , nieraz odkładam to czy tamto na póżniej ale przychodzi jakiś czas i to robię . Jestem kobitką wesołą , nieśmiała....do pewnego stopnia , nie lubię jak ktoś mi staje na tzw odcisk bo potrafię pokazać pazurki a jestem zodiakalny lew.

Gość gość
Ja Ewa: -uwielbiam sie śmiać,jestem wesoła -lubie ludzi ,ale mam do nich pecha -nieśmiala jestem -w szkole byłam cicha(nauczyciele mnie nie zauważali ) bo nie lizałam im dup czasem mi dopiekali nawet -leniwa jestem strasznie(ale jak trzeba to zrobie ) -lubie odkładac wszystko na póżniej -jestem mocno wierząca -do obcych jestem skryta ,ale zyskuje przy bliższym poznaniu -aaa i mam bardzo dużą wyobrażnie i taka właśnie jestem

Gość gość
a z wyglądu? Brunetka, blondynka? szczupła , gruba? ładna czy brzydka? jak wam sie kojarzy

Gość gość
energiczna, lubiąca się pośmiać, trochę szalona i odważna. Silna osobowość, entuzjastka, czasem bywa męcząca

Gość gość
ja blondynka i oczy niebieskie . To ja Ewa ta co powyżej sie opisała

Gość gość
ja też jestem pełna skrajności, raz leniwa, a raz bardzo pracowita, czasem nieśmiała, a czasem przebojowa, ale mimo wszystko bardziej introwertyczka. Miałam wielu facetów, tych na mniej i bardziej poważnie, znajomych przeważnie to był niewielki krag, mam zdolności artystyczne za to antytalent do przedmiotów ścisłych, zawsze lubiłam pisać i dobrze mi to wychodziło, podobno jestem ładna bo wiele osob mi to mowi

Gość gość
a i jeszcze często za bardzo sie martwie , jestem zbyt wrażliwa, wszystko biore do siebie to moje wady

Gość gość
jestem taka jak Wy chetnie bym sie z Wami zakumplowała, moje kochane Ewy, nieśmiała, spokojna, ale lubie sie smiac, zartowac, mam inne poczucie humoru niz wiekszosc ludzi, delikatna, wrazliwa, kocham zwierzeta, leniwa, zostawiam na ostatnia chwile, jestem czesto spieta ale niektorzy mowia mi,ze sympatyczna, gdybym byla bardziej wyluzowana to daloby sie nawet mnie lubic :(

Gość gość
niestety.... ewa to moja masakryczna teściowa..., ewka k/u/r/e/w/k/a czyli zdzira , z która mój były mąz się ciagał przez dwa lata - sama zdradziła męża oczywiście z moim 1,5 roku po swoim ślubie!!! i weź powiedz, że ewki to fajne dziewczyny..., a i miałam koleżankę ewkę co cały czas się moczyła tak do 8 klasy podstawówki... masakra miała przewalone, wciąż śmierdziała..... więc - ewy, to nic fajnego....

Gość gość
ja EWA oj tak wrażliwa strasznie to fakt i tez wszystko biore do siebie

Gość gość
chyba ty jedna miałaś takie znajome ewy albo wymyslasz, jestes sfrustrowana bo mąz cie rzucil a sama jak masz na imie Kalina, Krysia,Kasia czy może Basia , Zosia Jadwiga, Ela ?

Gość gość
Ewunie to fajne babki

Gość gość
Znam 3 Ewy, z czego 1 mi sie podoba a dwie są walnięte i głupie, choć ładne;)