Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadźkaa

Jak dobrze przygotować się do ciąży

Polecane posty

Gość gość
jeśli chodzi o toksoplazmoze to oprócz kocich odchodów to trzeba uważać na surowe mięso i na kontakt z ziemią np. brudne warzywa

Gość gość
Witaj autorko ja rodziłam w lipcu 2012 wcześniej przez jakieś 8miesięcy brałam kwas foliowy (ale ze względu na to, że poroniłam i lekarz mi go zalecił), zaszłam w ciążę brałam go nadal do 12 tyg póxniej przeszłam na witaminy polecone przez lekarza. Wszystkie badania miałam robione w ciąży własnie na tokso też z tym, że ja już kiedys robiłam sobie indywidualnie sama i wiedziałam, że miałam przebyta dlatego zgłosiłam to lekarzowi i miałam powtórzone badania. Ale tak jak mówię brałam tylko kwas i oddawałam sie przyjemnośc**płynącej z seksu nic więcej zaszłam w 3 cyklu dziś córka ma 1,5 roku.

Gość gość
Ale Wy to jesteście dziwne..ja się nie przygotowywałam do niczego..nie brałam kwasów foliowych, nie robiłam tysięcy badań..kwas foliowy zaczęłam brac w 2 czy 3 miesiącu ciąży obecnie jestem w 8 i dziecko jest silne, zdrowe, prawidłowo się rozwija i wszystko jest ok..a Wy się tak strasznie tym przejmujecie i tak strasznie chcecie, że aż organizm się blokuje i nie możecie zajść w ciąże, dajcie na luz kobitki !

Gość gość
pobierz sobie tabletki wzmacniające zęby,dentocal czy jakoś tak, suplementy wapienne. ćwicz mięśnie kegla i brzucha, mniej konserwantów w diecie