Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cie

Polecane posty

Gość gość

Ilu osobą to powiedziałyście powiedzieliście? Ja nie wiem co jest ze mną w ciągu roku 3 chłopakom :( mam 21 lat dziecko a nie mogę się ustatkować ciągle się zakochuje :(

Gość gość
Jak ciebie nikt nie kocha i nikt nie zwraca na ciebie uwagi :)

Gość veronicaaaa111
mam podobnie, a nawet gorzej :-) mam 22 lata i najdluzszy moj "zwiazek" to jakies 3 miesiace i problem w tym ze jak poznam faceta to wydaje mi sie ze juz sie zakochalam i teraz to wszystko sie za mna ciagnie i gdyby ktos kazal mi wybrac z tej trojki facetow z ktorymi sie spotykalam to mialabym problem bo do kazdego cos czuje :) i do tego wszystkiego chyba doszedl czwarty ale prawie w ogole go nie znam, widzialam go raz a ciagle o nim mysle :) wiem ze na pewno to to nie jest milosc bo nie mozna kochac kilku facetow na raz ale jakies takie glupie zauroczenia albo sentymenty... boje sie w ogole z kims poznawac bo znowu sie zakocham... ;-)

Gość gość
osobom nie osobą tłuku

Gość gość
nigdy nikomu nie powiedziałam, nikt mi nigdy nie powiedział (prócz niektórych koleżanek ale to wiadomo inny rodzaj wyznania:P) a nastolatką nie jestem ale to dobrze, nie podoba mi się szastanie tym słowem, powinno być zarezerwowane dla prawdziwych, silnych uczuć

Gość gość
Ja bylam z facetem 2 lata po tym zerwalam dla innego i oczywiscie odrazu że kocham :( po niedługim czasie powrót do byłego i też słowo kocham a po jakimś okresie pojawił się kolejny po tygodniu od zerwania padło słowo kocham :( nie wiem co jest nie tak

Gość komunikacjakwantowa
suma sumarum>co>jeszcze wszystko albo nic

Gość gość
nie zlicze :D

Gość komunikacjakwantowa
kocham

Gość komunikacjakwantowa
up

Gość gość
nie szafuję tym słowem,raz mi się zdarzyło jak się zakochałam bardzo,..i tęskniłam on tego samego nie czuł,więc pudło :(