Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czkawka9292

mężczyzna z internetu

Polecane posty

Gość czkawka9292

jakiś czas temy poznałam faceta przez internet. spotkaliśmy się, było świetnie, widujemy się już od 3 miesięcy. chce poznać moją rodzinę i przyjaciół. nie ukrywam, że wstydzę się tego, gdzie się poznaliśmy. rodzina zawsze mnie uprzedzała przed takimi mężczyznami. znajomi również. co zrobić, co im powiedzieć? prawdę, czy skłamać na temat poznania? przyznać się jemu, że się wstydzę tego? może ktoś miał kiedyś podobnie?

Gość gość
tak, miałam 10 lat temu, cały czas jesteśmy razem. Ale my nigdy nie ukrywaliśmy gdzie się poznaliśmy. A czemu sie tego wstydzisz?

Gość czkawka9292
sama nie wiem. rodzina zawsze mi mówiła, że w internecie nie można spotkać nikogo poważnego. mam 21 lat, uważają mnie za oczko w głowie i że nie powinnam tam poznawać ludzi, bo zwykle kłamią i chcą wykorzystać kobiety.

Gość gość
śmieszne, a jaką masz gwarancję,że facet poznany w tzw realu Cię nie oszuka i nie wykorzytsa? To nie miejsce poznania moze powodować niemiłe konsekwencje tylko człowiek

Gość czkawka9292
ja znam go te 3 miesiące, nie wiem na pewno, czy był we wszystkim szczery. spotykamy się na razie we dwoje, bez znajomych. a jeśli znasz kogoś w realu, to nie spotykacie się od razu, przynajmniej ja tak miałam, najpierw starałam się poznać chłopaka, a dopiero później przyjaźń przemienić w coś więcej. a tutaj wszystko się zadziało tak od razu. sama mam trochę wątpliwości, ale na razie jest cudowny. ale rodzina może to postrzegać inaczej. boję się ich reakcji po prostu, to nie jest śmieszne.

Gość gość
nie rozumiem twoich obiekcji bo człowiek poznany w realu też moze okazać się łajdakiem.Jeśli masz jakieś obawy, podejrzenia to spróbuj tak pokierowac znajomością,żeby poznać jego rodzinę, środowisko itp tak jak to się normalnie dzieje między ludźmi.

Gość gość
jeżeli poznałaś go na cafe to typowy koniobijca desperat z 23 centymetrami :P

Gość czkawka9292
nie, nie na cafe;) nie wiem, na pewno to głupie, to moje obawy, ale bardzo trudno mi myśleć nawet o tym, jak mówię wszystkim, że poznałam chłopaka w internecie. trochę jakbym była kompletną desperatką.....