Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z normalnym dojsciem dziewczyny co za przyczyna

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego dziewczyna dochodzi tylko gdy zaciska silnie uda na mojej nodze inaczej nie umie dojść ani przez palca ani normalny sex tylko przez to silne zaciskanie ud nawet kilka razy pod rząd.

Gość gość
mam pewną zagwostkę. jestem z moim mężem dopiero co po ślubie (ok 3 miesiace) i dopiero teraz włączyło nam się jakieś uwielbienie do seksu. robimy to czasem dosłownie całymi nocami. on najbardziej lubi właśnie te długie nocki i ostre rżnięcie które jednak troche trwa.. i chodzi o to że jak już ta dziurke tak katuje to ona pozniej wyglada jak na tych p****lach ostrzejszych, jest taka rozepchana, szeroka. (mąz ma się czym pochwalić). on wtedy gapi się na nią jak zaklęty, wsadza w nią palce i jakby sprawdza jak się ją da jeszcze ponaciągać. tutaj ta moja zagwozdka; czy to normalne? dodam że ona nie patrzy raczej z obrzydzeniem ale z podziwem, jakby byl z siebie dumny. czy wasi faceci tez tak maja?

Gość przestaje naciskac na
odczuwam ochote na seks, nie raz jest tak ze rano wychodzac z domu mysle sobie ze dzisiaj zachece go sama czy cos, ale jak od samego rana dostaje smsy np ze dzisiaj MUSIMY to zrobic bo on jest zdenerwowany i musi w jakis sposob odreagowac to odrazu mi sie odechceiwa bo co to ja jestem??

Gość gość
ty zdziro