Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymon78

Walentynki

Polecane posty

Gość tymon78

Kochani . Jak miło spędzić Walentynki z dziewczyną? Myślałem o romantycznej kolacji, dobrym winie i nastrojowej muzyce. W tym jednak problem, że jesteśmy ze sobą zaledwie 3 tygodnie. Czy to wypada? Jakie wino polecacie? Co przygotować, żeby zrobić dobre wrażenie? Dziękuję za opinie! Pozdrawiam.

Gość gość
Polski milioner pojechał do innego milionera we Francji. Tamten pokazuje polakowi swój dobytek: - Mam dwa baseny kryte i cztery odkryte, siedem samochodów, wielki dom i czterysta hektarów ziemi. Polak zdumiony bogactwem kolegi pyta go: - A jak się tego dorobiłeś? Francuz prowadzi go na balkon i mówi: - Widzisz tę autostradę? Dostałem na jej wybudowanie dziesięć milionów. Wydałem 3 miliony, a resztę sobie zostawiłem. Po kilku latach Francuz przyjeżdża do Polski i kolega pokazuje mu czego się dorobił. - Mam dziesięć basenów, trzynaście samochodów, ogromny dom i sześćset hektarów ziemi. - Jak się tego dorobiłeś? Ten prowadzi go do okna i pyta: - Widzisz tę autostradę? - Nie. - Właśnie!

Pomysł twój jest bardzo dobry. A to że jesteście z sobą zaledwie 3 tygodnie nie ma znaczenia w takim przypadku. Jak by nie było będą to Walentynki dzień zakochanych i taka kolacja we dwoje przy świecach nastrojowej muzyce winie lub szampanie to bardzo dobry pomysł na taką randkę. Taką kolacją bardzo pozytywnie wypadniesz w jej oczach. A n.p w przyszłym roku możesz zabrać ją do Spa do jakiegoś hotelu czy do Aqua Parku lub Term gdzie takie zabiegi Spa są serwowane.

Gość milena kołoń
Proponuję filet z kurczaka w ziołach podany z makaronem osobiście uwielbiam takie zestawienie. wino tylko czerwone. Ostatnio piłam Castra Rubra Dominant z Domu Wina. Bardzo przyjemne wino=). A jeśli chodzi o długość związku to wydaje mi się , że romantyczna kolacja jest jak najbardziej ok. Każda kobieta to lubi. Pozdrawiam.