Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra męża....natretnaaaa

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam taki problem z siostrą mojego męża otóż ma 22 lata jeszcze nie założyła swojej rodziny, nie pracuje i mam wrażenie żę ciągle wtrąca sie w moje życie, zawsze wszystko wie najlepiej, mądrzy sie na każdym kroku zarówno jak chodzi o wychowanie dzieci jak i wszystko inne.Podważa niemalże wszystkie moje decyzje. Np ostatnio oglądając kuchnie pokazalam jej jaka mi sie podoba to oczywiscie uslyszalam ze taka kuchnia jest droga... ze trudna w utrzymaniu czystości.. a dziś to juz orzesadzila bez mojej zgody poprosila swojego znajomego ksiedza zeby ochrzcil moje dziecko. czy to jest normalne??czy może to ja panikuje?nie wiem co robic moze jestem za dobrze wychowana ze nie chce sie klocic. jak powinnam zareagowac?

Gość gość
Szczyt siły? Zdusić złotówkę tak, żeby orzełek się zesrał.

Gość gość
zmyślasz

Gość gość
dlaczego nie potrafisz jej odpowiedzieć czegoś w typie: "tobie ta kuchnia nie musi się podobać" albo "to ja wybiorę księdza do ochrzczenia mojego dziecka"

Gość gość
pogon ja niech zajmie się soba

Gość gość
dobrze wychowane osoby nie obgadują szwagierek

Gość gość
to żadne obgadywanie niech się nie wtraca

Gość gość
wystarczy z nią porozmawiać na ten temat a nie przyłazić tu, obgadywać i twierdzic,że jest za dobrze wychowana żeby się kłócic.

Gość gość
p r o w o k a c j a

Gość gość
Wyjdzie xa mąż to się to zmieni będziesz jej pomagać rada a ona będZie miała swoją rodzine

Gość gość
A w ogóle komentujesz? Tu właśnie nieraz są problemy typu: "teściowa/szwagierka mnie wkurza a ja nic nie mówię żeby nie psuć relacji". Nawet bez nerwów, powiedz po prostu swoje zdanie tak jak i ona mówi swoje. Stwierdza że kuchnia trudna w utrzymaniu w czystośc****owiedz że nie masz problemu ze sprzątaniem, mówi że znalazła księdza (chociaż to akurat głupota)- powiedz że dziękujesz za dobre chęci ale księdza macie. Nie kłóć się, tylko rozmawiaj, przecież ona nie zaczyna chyba krzyczeć na Ciebie że ta kuchnia to zły wybór tylko rozmawia z Tobą, przynajmniej szczera jest i mówi co myśli.

Gość gość
a co ty z nia mieszkasz? co za ludzie nawet z mlodsza siostra faceta nie daja sobie rady, bidulki, kazdy wchodzi im na glowe

Gość gość
sluchaj sie jej, bo ma racje

Gość gość
Trudno żeby w wieku 22 lat juz założyła rodzine. Trochę za wcześnie na to, chyba ze pochodzicie z nizin społecznych.

Gość gość
witajcie teraz ta gowniara przesadzila,kupila malemuubranko do chrztu i to kompletnie beznadziejne, w stylu marynarskim i chce zebym oddala jej 130zl! to juz szczyt!

Gość gość
no am tupet laska naprawdę jestem tylko rok starsza od niej hehe oddaj jej to a jak nie to twój mąż niech to zrobi

Gość gość
gosc 23 13 ludzie po 40 tez nie powinni miec dzieci bo rodzą dałnów ....

Gość gość
Dzieci z zespołem Downa rodzą się matkom w każdym wieku. Po 35 roku życia ryzyko urodzenia takiego dziecka tylko nieznacznie wzrasta..