Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem anorektyczką???

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mam problem ważę 45kg przy wzroście 160 cały czas myślę że muszę schudnąć, bo jestem za gruba. Odmawiam sobie jedzenia. Pracuję ciężko fizycznie na bardzo dużym dyskoncie odzieżowym i na magazynie także w pracy cały czas jestem w biegu. Moje żywienie np. Rano kromka chleba z szynką, jabłko--> 13.40 obiad czyli jogurt 0 tłuszczu z 3 łyzkami płatków fitness np jabłko po pracy w autobusiem jem ostatni posiłek mandarynkę. W domu jestem o 19 wychodzę w psem na spacer a potem cały czas ćwicze do godzinny 22. Dzisiaj wieczorem zjadłam trochę słodyczy i mam straszne wyrzuty sumienia. Pomocy

Gość gość
To już początek choroby psychicznej.

Gość Lukierka
Idź do psychiatry - najwyższa pora! Za niedługo silniejszy powiew wiatru zmiecie Cię z chodnika.

Gość gość
i z powierzchni ziemi prosto do grobu.

Gość gość
Tylko że to wszystko silniejsze ode mnie:/ wiem że mam nie dowagi z 5 kg ale i tak nie mogę więcej jesć

Gość gość
na tym właśnie polega ta choroba głowy, osoba chora nie panuje nad swoimi poczynaniami.

Gość gość
Ja ważę 46kg prze 170 :O U mnie ta mania trwa już jakoś 3 lata...

Gość gość
cały czas ograniczasz jedzenie????

Nie wiem ile masz lat, ale aż mi ciebie zal się zrobilo, żal z czystej troski Ewidentnie masz zaburzenia prawidłowego spostrzegania własnej osoby, natychmiastowo potrzebujesz wizyty u specjalisty .Ty nie myślisz zdrowo ani racjonalnie. Masz typowe objawy osoby z zaburzeniami żywieniowymi . Jak ty siebie widzisz jako grubą i chcesz schudnąć przy tej wadze to az człowieka wykreca na takie teksty Ja bym cie silą osobiście zawlokla na wizyte do specjalisty /psychiatry/psychologa