Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trolek

Prezent na walentynki dla dziewczyny do ktorej chce wrócić

Polecane posty

Gość gość
Bo spędzi je w domu jak większość swojego wolnego czasu ,więc wyjdzie z chęcia jak do tej pory

Gość trolek
No rozumiem , tylko ,że ona ze mną najwięcej swojego wolnego czasu spędza , gdyż ona ciągle siedzi w domu i kiedy wychodzi się z kimś spotkac to jestem tylko ja ze swoich wszystkich znajomych

Gość trolek
Bo spędzi je w domu jak większość swojego wolnego czasu ,więc wyjdzie z chęcia jak do tej pory

Gość trolek
Mysłalem jeszcze nad jedną opcja , wysłanie kwiatów do niej do domu

Gość trolek
Ponadto , jej rodzice mi ufają i wychwalają i pozwalają jej jak jest ze mną na dużo wiecej , niż jak była ze swoją koleżanką gdzieś i ona sama mi to mówila , dlatego sie dziwie dlaczego ona nie moze mi tak zaufac jak oni ;/

Gość ciapciak
Te trolek jak ja kochasz to zrbisz wszystko ale nie rob sobie cyrku z racami, bo jeszcze sie podpalisz z nerwow a i srednio to romantyczne. Kwiaty sa ok, tylko zastanow sie czy chcesz takiej dziewczyny ktorej jak sam powiedziales juz nie ufasz w to co mowi..

Gość gość
Moim zdaniem dobrym pomysłem nie jest odstawienie takiego przedstawienia. Ja gdybym miała spotkać się z byłym i on by mi coś takiego pokazał to bym się pewnie mega zdenerwowała. Uważam, że najlepiej będzie romantycznie i z umiarem podejść do tego tematu. Kup jej jakiś drobny gadżet np taki brellok http://potworek.com/sklep/breloczek-dla-zakochanych-zlamane-serduszko i podziel go na pół przy niej, powiedz jej co do niej czujesz i że bardzo zależy Ci żeby znów Wam się ułożyło. Niech przyjmie od Ciebie swoją część serca to znak że jakaś Twoja cząstka zawsze będzie przy niej. To dla mnie byłoby romantyczne ....