Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trolek

Prezent na walentynki dla dziewczyny do ktorej chce wrócić

Polecane posty

Gość trolek

Witam!! Mam problem , ponad rok temu rozstałem się z dziewczyną , nadal mi na niej zależy , lecz jej już nie . Mówi , że nie już nigdy nie będziemy razem. Na początku rozstania urwała ,ze mną kontakt , jednak po jakimś czasie napisałem do niej i się zdziwiłem, bo popisaliśmy i później się spotkaliśmy , choć jak początkowo mowiła , nigdy już nie utrzymamy kontaktu. I minęło 3-4 miesiące i spotkaliśmy się, potem kontakt był bardzo slaby. Od października ubiegłego roku do teraz piszemy można powiedzieć bardzo regularnie ,spotykamy się . Koleżanką mówi ,że piszemy ze sobą bardzo chłodno , co jest całkowitą nieprawdą. Problem jest w towarzystwie ,że przystawia się do moich kumpli , a mnie zlewa , natomiast kiedy jest trzeźwa to traktuje mnie zupełnie inaczej.Dla mnie jest to naprawdę dziwne. Każdemu podkreśla to ,że już nie chce być ze mną, ale jej słowom nie wierze , bo tak samo mówiła o utrzymywaniu kontaktu i nagle się zmieniło o 180 stopni , więc wierze ,że zacznie znowu na mnie jej zależeć , za daleko doszedłem , a byłem na pozycji przegranej . Chce się przyjaźnić jedynie. Powiedzcie mi czy przyjaźń między nami może być tym gwoździem to trumny , aby znowu mnie pokochała ? Bo 99% przyjaźni damsko-męskich kończy się związkiem prawda czy jest odwrotnie ? Zbliżają się walentynki i planuje zrobić dla niej napis na płotnie ,w którym wyraże to co do niej czuję ,ktory będzie podświetlany i odpale race oraz kwiaty (czerwone róże) oraz poproszę o ostaniom szanse ?Planuje wziąć ją tam gdzie chodziliśmy podczas naszych pierwszych spacerów i tam to odpalić z zaskoczenia. Sądzicie ,że ten transparent to dobry pomysł ? Jak byście na takie coś zareagowały dziewczyny/kobiety , gdyby ktoś wam taką niespodziankę zrobił , było by to dla was romantyczne? Dziękuję , za wszelkie odpowiedzi :)

Gość gość
dobre nawet jak na trolka

Gość gość
jak macie 16 lat to ok.

Gość trolek
Pytam poważnie , po to chyba zostały stworzone takie fora aby doradzać a nie się naśmiewać

Gość Tris345
Nie można wrócić do tej samej dziewczyny, jeśli to ona zerwała i nie chce. Rozumiesz to?

Gość dumortieryt
Za dużo zachodu jak na ostaniom szansę.

Gość gość
kto zerwał, dlaczego ?? ile macie lat?

Gość Tris345
Poza tym piszesz o prezencie. Dlaczego chcesz nagradzać ją za to że cię rzuciła?

Gość Tris345
Do wszytskich młokosów lub ciemniaków: to czy dziewczyna chce być z tobą nie zalezy od tego jak bardzo ty ją lubisz - tylko czy na ile ona cię lubi.

Gość trolek
Bo ja jej nie przestałem kochać i to mnie najbardziej rani , nie potrafie o niej zapomieć i nie wiem dlaczego , spotykałem się z wieloma dziewczynami , lecz ona zawsze wraca. Chce jej dać prezent bo chcę aby zobaczyla ,że jestem romantyczny tak jak kiedyś obdarowywałem ją prezentami i zaskakiwalem . Mam 18 lat i wiem możecie się śmiać , ale kurde ja naprawdę jestem zawiedziony tym ,że tak cierpie tylko przez to ,że ją kocham

Gość pomaranczlala
Ja bym była zażenowana takim cyrkiem.

Gość trolek
A rozstaliśmy się bo każdy przedstawił swoje powody , Te powody teraz jak mysle są dziecinne i śmieszne , umiem się przyznać ,że zachowywałem się jak dziwak , bo co 17 lub 16 latek może wiedzieć jakie są prawdziwe powody rozstania a te były naprawde śmieszne , no ale byliśmy dziećmi i do tego się przynaje bo się tego nie wstydze

Gość Tris345
Autorze, na dziewczynę która cię nie chce, nie zadziała prezent od ciebie. Kobiety są zadowolne z prezentów tylko od chłopaków któzy im się podobają. A prezenty od tych co dały kosza tylko jeszcze barziej je rozdrażniają, bo widzą, że gość nie dał sobie siana a one myślały że już ten spokój mają.

Gość gość
trolek ty nie wiesz moze ona juz tam kogos ma ja jestem zdania ze do tej samej rzeki nie powinno wchodzic sie dwa razy jak nie wyszlo za pierwszym razem to musiał byc jakis wazny powód przeciez nie konczy sie znajomosci bo pogoda była nie taka

Gość trolek
Nie ma chłopaka

Gość gość
pozatym troliku sam napisales ze juz masz sporo znajomosci za sobą jak sie ciebie zapyta jak długo czekałes na jej powrót to co powiesz ze tydz bo od czasu zerwania co kwartał to nowa dziewczyna raczej słaby argument

Gość trolek
to były tylko kolezanki i chcialem je poznac tylko po to by o niej zapomiec , ale nie moge ciagle wraca , czasami nawet do tej pory mam z nia sny

Gość gość
odpale race oraz kwiaty (czerwone róże) Wow.. Najfajniejsze będą te odpalone róże :D

Gość trolek
Czyli sądzisz , że chcąc dla niej być miły i obdarować ją w walentynki i sprobować to robie cyrk?

Gość gość
czy przyjaźń między nami może być tym gwoździem to trumny , aby znowu mnie pokochała ? Brrr... Chyba porzuciła? Bo gwóźdź do trumny to negatywne określenie.

Gość trolek
róże później dam... troche pomyslec trzeba

Gość trolek
Dobra przepraszam za ten gwóźdz , ale czy to może być szansa?

Gość gość
Planuje wziąć ją tam gdzie chodziliśmy podczas naszych pierwszych spacerów i tam to odpalić z zaskoczenia. xxx Chłopie, żeby C***anna na zawał nie zeszła :D

Gość Tris345
Do głupca ktróry załozył ten temat: prezent na walentynki daje się swojej dziewczynie albo żonie, ale nie żadnej innej.

Gość gość
Trudno powiedzieć, jeśli dziewczyna lubi takie zrywy romantyczności, to pewnie doceni.

Gość gość
wiesz powiem ci tak logica by nakazywała aby ona kopneła cie w cztery poślady ale zycie jest rózne czasem jak trafisz w tzw zły moment jej zycia kobiety sa emocjonalne no i co tu duzo mówić impulsywne jak trafisz w czas niszy to jak ci gwiazdki pozwola to kto wie szansa 30/100

Gość gość
Trolek, dopóki nie spróbujesz, to się nie dowiesz. Trudno tutaj spekulować, jak dziewczyna to przyjmie.

Gość gość
Ja tam bym się z czerwonych róż ucieszyła. Najbardziej lubię pąsowe.

Gość gość
Skąd wiesz ze będzie chciala spędzić z tobą walentynki?

Gość gość
No rozumiem , tylko ,że ona ze mną najwięcej swojego wolnego czasu spędza , gdyż ona ciągle siedzi w domu i kiedy wychodzi się z kimś spotkac to jestem tylko ja ze swoich wszystkich znajomych