Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wale smierdzace baki

Polecane posty

Gość gość

ale takie ze strefa gazy trzeba uciekac co to moze oznaczac?

Gość gość
mam to samo trzeba patrzec co sie je

Gość informatyk_wlkp
nie ma co sie dziwic, a bedzie jeszcze gorzej. Jedzenie jest zatrute wszelkimi E i innymi "uszlachetniaczami", które dodają smaku i niwelują smak zgnilizny. Ogólnie jest masakra. Nasze żołądki i jelita wykorkuja przed 40tką. Tak więc ...

Gość gość
pewnie żresz kiełki

Gość gość
jajka dzisiaj były w menu?

Gość gość
Trują nas z różnych kierunkach. Między innymi za sprawą współczesnego systemu optymalizacji jakośc**produktów spożywczych bo tak można określić ogólnie szprycowanie wszelkiego żarcia rozmaitą chemią. Druga sprawa to używki, spaliny, środki chemiczne stosowane do produkcji innych niespożywczych produktów a na koniec chemtrail przez jaki wzrasta liczba zachorowań na różne nie tylko somatyczne przypadłości.....bo i zaburzenia czynnośc***sychicznych jak depresja czy nerwica bądź stany mieszane a w tym wegetatywne i lękowe też.Cywilizacja qrwa.....ot co.

Gość gość
k***a już nie p*****l dramatów bo ja zaraz dostane nerwicy, sam od 3 dni śmierdząco pjerdze.

Gość informatyk_wlkp
ale dobrze prawi. tak to obecnie wygląda a najlepsze ze wszystko w imie naszego dobra, zdrowej zywnosci itp itd. Jest masakra i tylko prowincja moze nasz uratować, dlatego wyjechałem z agromeracji na wieś. Chociaż mięso mam kręcone z sąsiada świni. Reszta i tak się kupuje, choc ziemniaki i warzywa mam swoje :D

Gość gość
wątroba mnie czasami boli i jelita + nerwice

Gość informatyk_wlkp
wątroba czy trzustka ? Wali Cie w okolicach mostka ? Czesciej nam trzustka padnie ,bo watroba sie regeneruje i raczej nie boli, a puchnie i wypycha na zewnątrz

Gość gość
ehhe wy tu jakieś spiski o chemiowanym jedzeniu itp a moze autor(ka) zjadł(a) coś wzdymującego i stąd te zapaszki :P ludzie po zdrowym jedzeniu też fiołkami się nie pierdzi! ;)

Gość gość
To nie żadne spiski.Ludzie nie chcą o tym słyszeć-przynajmniej większość.Fakty są takie,iż przemysł spożywczy a ściślej biorąc rolno-spożywczy już od wielu lat w krajach wysokorozwiniętych i być może od dwóch dekad w krajach rozwijających się jest w służbie kontrolowanej depopulacji.Założenie jest takie,że żarcie ma ładnie wyglądać,smakować,pachnieć a ludzie mają to pochłaniać płacąc za to i w spodziewanym czasie w wskutek specyficznych form wyniszczenia organizmu zdychać.

Gość gość
ja tez wale bąki czasami jak jestem w towarzystwie a mocno mi się chce a nie będę wychodzic bo przeciez moge niechcący upuścić baczura to popuszczam dyskretnie po cichaczu po troszeńke. taki dreszczyk emocji czy mi sie uda czy nie- zawsze mi sie udaje.

Gość gość
Nad depopulacją pracuje się w różnych kierunkach.Obok chemii w artykułach spożywczych już w praktyce jest jeszcze pewien obszar tej strategii w fazie eksperymentu a dotyczy on pojawiających się(i znikających) chorób wirusowo-bakteryjnych( o jakich media chętnie donoszą co jakiś czas), inżynierii społecznej (legalizacja narkotyków,alkohol,tytoń na masową skalę,określonego rodzaju treści utrwalające potrzebę przemocy etc),wojny i wspieranie lokalnych konfliktów.Wszystko to jednak idzie w bardzo niekorzystnym kierunku bo stopniowo zanikają populacje głównie europejskie podczas gdy w krajach trzeciego świata mamy poważną eksplozję demograficzną czego skutkiem są liczne napięcia pomimo niezwykle niskich kosztów utrzymania czy ogromnego rynku pracy z uwagi na tanią siłę roboczą.Wiele wskazuje,że za sznurki zaczęli pociągać ludzie kompletnie poyeabani na umyśle.

Gość gość
03.02.14 Rozumiem,że bardzo cię to podnieca.To rodzaj pewnej gry...gry samego ze sobą i z własnymi słabościami stanowiącymi wynik indywidualnych cech fizjologicznych twego ciała.Jak bardzo i jak dalece oddajesz się tej grze i jak silny jest dreszczyk emocji jaki jej towarzyszy?

Gość gość
03.02.14 Czy zwrot "upuścić baczura" zawarty w twej wypowiedzi oznacza tyle co popuścić?Czy to znaczy ni mniej ni więcej tyle co puścić gaz z tzw kleksem?

Gość gość
Azaliż osrać majty?:classic_cool:

Gość gość
Hę????:classic_cool:

Gość gość
azaliż nic nie będę lizać:P puścić bączura oznacza puścić bąka bez żadnych kleksów ani drasek na gaciach, w ogóle to lubię puszczać bąki jak jestem w domu, rozluźnia mnie to jak zap*****le potężnie butle fajne echo niesie

Gość gość
To mnie cieszy.To bardzo dobrze,że masz kontrolę nad swymi zwieraczami.:classic_cool: W dzisiejszym dzikim świecie pełnym sqrwysyństwa i niegodziwości to jakby podstawa.:classic_cool:

Gość gość
a co ci do tego co robie, problem z bakami, ty nie puszczasz ? ty tylko siku robisz?

Gość sie zapytuje
Haha.. ja dzisiaj mam ten sam problem:/ tylko na zmiane z biegunka... najpierw zatwardzenie, potem gazy i sraczka i potem od nowa. Ale ja wiem od czego - zezarlam wczoraj hamburgera na miescie:/ a dobrze wiem ze kazde jedzenie kupione w brudnej budzie tak sie konczy dla mnie...

Gość gość
Jak liczysz na przyjemne zapachy z tylka to masz ziazia